rs Srbija 2026: LAVINA - Kraj mene

Kako to “In ny dreams” nije poznata pesma??? Bas naprotiv, pesma je itekako poznata i to ne samo ESC fanovima, vec i sire, svima koji zapravo nemaju pojma da je pesma sa Evrovizije.
Ljudi koji su poceli da prate Evrosong od 2015. 2018. ove novije i mladje generacije.... nemaju pojma da su ESC 2004. i 2005. najbolje i najjace godine. WIG WAM je bio 8. ako se secam dobro i bili su odlicni !

Stari clan foruma koje dodje povremeno, retro Denza. Ko me zna hvala, ko me ne zna upoznace me.

Imamo najemotivniju pesmu nakon molitve i 2007.. FINALE sigurno, a u finalu daj boze top 10, al top 15 siguran. My opinion.

POZDRAV ZA STARE DRUGARE NIJE VAS DENZA ZABORAVIO
Nismo ni mi tebe !!!

I posle mene ljudi prozivaju za 2005 godinu…a te pesme aktuelnije od svih danasnjih…hajde da vidimo dal ce neka ovogodisnja pesma da postane klasik posle nekog vremena, kao sto imamo klasike iz tih godina..Go Helena, Go Greece

@Dio99 Potvrđujem da si onomad rekao da Lavina ima statični mač u nastupu gde smo većina bili u fazonu, wtf? Te su se pokrenule razne špekulacije, a neko je čak bio i pitao da nije možda zaboden u pod ili pak visi😂

I posle mene ljudi prozivaju za 2005 godinu…a te pesme aktuelnije od svih danasnjih…hajde da vidimo dal ce neka ovogodisnja pesma da postane klasik posle nekog vremena, kao sto imamo klasike iz tih godina..Go Helena, Go Greece
Pa iz novijih godina su rekao bih Cha Cha Cha i Rim Tim Tagi Dim itekako već sada klasici.

Moj komentar je bio inače šaljivog tipa. Ne uzimam previše ozbiljno ova glasanja koja nisu zvanična. Ali da, da jesam iznenađen što nam Hrvatska nije dala ni bod, jesam! Na našim prostorima se uvek očekuje da bivša Juga podrži jedne druge na ESC-u, pa kada ovako vidimo da dobijemo krompir onda nam je malo čudno 😆. Siguran sam da ćemo dobiti poene od Hrvatskog žirija, a i televotinga kada bude najviše trebalo za 2 nedelje.....nadam se! 😆

Back