rs Srbija 2026: LAVINA - Kraj mene

Ako cemo o ziriju onda je Ceska Republika trebalo pre da dobije poene od Svajcarske. Latvija takodje a mozda i Poljska. Moldavija je vise za televote. Neverivatno mi je da niko ne nagradi ni jedan poen Lukin vokal bez obzira sto se prosecnom clanu zirija ne dopada zanr. Rep je u proslosti bio nagradjivan 🤷🏻‍♀️

Pa ``zanimacija`` kao i sve sto se tice ESCa - i mi smo glasali zar ne... Ali svakako koliko god da to nije relevantno - nije prijatno da bar ne dobijes pa makar i neku sicu od ``suseda`` (a prve poene dobiju neke pesme koje niko drugi nije uvrstio)

I ja sam negativno iznenađen 0 od Hrvata. Ali verujem da ćemo od hrvatskog tvt dobiti 12 ili 10, u zavisnosti od toga da li ćemo im se svideti više mi ili Tamara.

I ja sam negativno iznenađen 0 od Hrvata. Ali verujem da ćemo od hrvatskog tvt dobiti 12 ili 10, u zavisnosti od toga da li ćemo im se svideti više mi ili Tamara.
pa ocekivanja su i od zirija i od tvt oba suseda dobijemo min 10 poena... i plus pride jos da bi se plasirali u finale ... Ali opet iako su ova glasanja ``kogabriga`` - malo mi iznenadjuce da smo toliko potcenjeni (narocito sto je pesma jako kvalitetna i sto je stvarno kod nas dobila veliku podrsku - iako nije svacija soljica caja, nije meinstrim).
Ja sam svakako ponosna na momke i sto smo izabrali bas njih da nas predstavlja vise nego recimo Zejnu pa makar bila i pobednik fandoma...

pa ocekivanja su i od zirija i od tvt oba suseda dobijemo min 10 poena... i plus pride jos da bi se plasirali u finale ... Ali opet iako su ova glasanja ``kogabriga`` - malo mi iznenadjuce da smo toliko potcenjeni (narocito sto je pesma jako kvalitetna i sto je stvarno kod nas dobila veliku podrsku - iako nije svacija soljica caja, nije meinstrim).
Ja sam svakako ponosna na momke i sto smo izabrali bas njih da nas predstavlja vise nego recimo Zejnu pa makar bila i pobednik fandoma...
Meni nije tako iznenađujuće. Razumljivo da smo se svi mi vezali uz pesmu i tekst, ali teško opet da bi se nekom iz lupam Litvanije koji pretežno sluša pop, mogla takva muzika na jeziku koji ne razume da ga oduševi. Primera radi, setite se Hatarija. Koliko vas je bilo oduševljeno, a koliko vam je bilo čudno?

Hatari je zavrsio bas kako treba. Sa jedne strane dovoljno zanimljivo da se ugura u top 10, ali sa druge strane, previse konfuzno i cudno za bolji plasman i sam vrh. Mislim da Lavina ima mnogo bolji temelj.

Na OGAE glasanju, AWS je bio poslednji bez poena, a Hatari 8. sa 114 poena.

• Like
Reactions: FFM
Ma ja sam svesna da je ovo pesma koja se ili voli ili bukvalno ``mrzi`` i da koliko god ima neki dobrih ocena ima vise manjih koje u proseku daju jednu veliku 0 - i to mi nije fer u smislu da smo bas ``podcenjeni``... znate on ``vristi`` op op evo 2 ili o poena ali ce za Nemacku genericnu pesmu sa fire fire liar liar reci kako cupika ektra juska i da je tako dobro otpevala u svom zanru... i njoj prosek onda bude 7-8 ... ma bre 🙈 🤣

Back