Evo pošto se nisam oglašavao do sada, želim da kažem da su momci razvalili i da će ovo verovatno biti naš najbolji nastup na ESC (što možda i nije preterano teško budući da nam je RTS emiter). Šta god bude posle, verujem da smo svi ponosni na njih.
Što se tiče neke moje prognoze plasmana, finale je sigurno a tamo može da bude bukvalno svašta. Moj lični osećaj je negde od 9. do 15. mesta, što bi bilo baš lepo. Mislim da više od 9. mesta nećemo (ali čuda su moguća), a nažalost me ne bi ni iznenadilo (jer je ESC takvo takmičenje) da završimo izvan top 15 (što bi po meni bio neuspeh jer je ovako slaba konkurencija). Verujem da će publika više da ceni našu pesmu i tu je moguće 100+ poena (a možda čak i 150+), od žirija nažalost ne očekujem više od 30 poena. Što se tiče polufinala top 5 publike je vrlo verovatan, a kod žirija rub neki od 9. do 11. mesta (jer će potencijalno da guraju Estoniju, Belgiju i Portugal koji su potencijalni NQ).
Isto mislim, ali nakon Hurricane sam razvio neki sindrom da smatram da sam delulu kad god pomislim da mi mozemo dobro da prodjemo hahaJa stvarno ne znam kojom logikom mi ne zavrsavamo u top 10 jer ne mogu ni da nabrojim 10 nastupa koji zasluzuju da budu u prvih 10.
Pa prvo imas 3 zemlje koje su automstski top 3 sta god posaljuJa stvarno ne znam kojom logikom mi ne zavrsavamo u top 10 jer ne mogu ni da nabrojim 10 nastupa koji zasluzuju da budu u prvih 10.
Beauty never lies cist srpski folklorČim sam pročitao ovo "Koliko taj zvuk ima veze sa Srbijom, ne znam...." ispovraćao sam se odmah!
Lavina je toliko podigla lestvicu budućim srpskim predstavnicima, da to nije realno. Pre neki dan sam ogledala Loco Loco i smešne su mi postale. One jeftine prskalice, od svega samo je njihova energija valjala i Sanjin vokal.Bez uvrede ali ne bih uporedjivala Uraganke i LavinuNajvise zbog zanra realno.
A sto se tice Izraela, njega racunam u top 10 nazalost, ali bice borbe izmedju Ukrajine, Svedske, nas pa cak i Moldavije…
Sve se slažem, ali Uraganke su uradile nešto mnogo veće te godine - konačno su vratile Evroviziju iz mrtvih u srpskoj javnosti i na tome sam im beskrajno zahvalanLavina je toliko podigla lestvicu budućim srpskim predstavnicima, da to nije realno. Pre neki dan sam ogledala Loco Loco i smešne su mi postale. One jeftine prskalice, od svega samo je njihova energija valjala i Sanjin vokal.
Velika sramota će biti ako se naredne godine opet bude plasirala sirotinja posle onoga što imamo ove.