rs Srbija 2026: LAVINA - Kraj mene

Ja pretpostavljam da se u delegaciji i ne bune samo zbog finala vec licnih relacija Srbije i Crne Gore.
Danijel je u replici nekome na tviteru pisao da je ziri Crne Gore davao 12 svaki put Srbiji (nisam siguran jel tacno) i ovako da ziri u Srbiji neato uradi nije bilo korektno.
Neko mu je napisao nesto kriticki prema Tamari, a on otprilike rekao kako je ziri u Srbiji davao 12 Crnoj Gori sa mnogo losijim pjesmama i nastupima, a sada nije jer je bila sansa za finale. Otprilike, aludirao je na sabotazu.

Licno, smatram da komsije bar nekim iole pristojnim poenima treba da caste jedni druge, sem ako je bas neka budalastina.
Na kraju krajeva, oni su ziri zemlje a ne glasaju samo u licno ime. Predstavljaju svoju drzavu kao ziri. Ne glasaju na nekom drugom festivalu za ime.

Ja pretpostavljam da se u delegaciji i ne bune samo zbog finala vec licnih relacija Srbije i Crne Gore.
Danijel je u replici nekome na tviteru pisao da je ziri Crne Gore davao 12 svaki put Srbiji (nisam siguran jel tacno) i ovako da ziri u Srbiji neato uradi nije bilo korektno.
Neko mu je napisao nesto kriticki prema Tamari, a on otprilike rekao kako je ziri u Srbiji davao 12 Crnoj Gori sa mnogo losijim pjesmama i nastupima, a sada nije jer je bila sansa za finale. Otprilike, aludirao je na sabotazu.

Licno, smatram da komsije bar nekim iole pristojnim poenima treba da caste jedni druge, sem ako je bas neka budalastina.
2016 cg 12 je dala :mt: , 7 - 8 srbija.

Ali i dalje ignorišete činjenicu da nije imala šansu za finale. Ponašate se kao da je bila prva ispod crte sa malom razlikom.

Danijel prvi treba da ćuti, jer je direktno učestvovao u političkoj nameštaljci na Evropesmi 2005. i 2006. i to ne može da mu se zaboravi.

Ali i dalje ignorišete činjenicu da nije imala šansu za finale. Ponašate se kao da je bila prva ispod crte sa malom razlikom.

Danijel prvi treba da ćuti, jer je direktno učestvovao u političkoj nameštaljci na Evropesmi 2005. i 2006. i to ne može da mu se zaboravi.
Gresis Misko, da su Srbija i Hrvatska dale desetke od zirija kao sto je bilo u pitanju sa publikom to bi taman bilo za kvalifikaciju. Ukupno 89 poena Crna Gora u polufinalu. Belgija je dobila 2, i 4 poena u polufinalu od dva zirija iz RS i HR, pa bi njihov rang pao za po jedno mesto i izgubile po poen, u ukupnom plasmanu bi Belgija bila jednaka sa 89 poena :) A obzirom da je zavrsila vise od publike (u top 10) prosla bi Tamara :P

A da smo dali 12ice (ili barem jedni). Bila bi tek sigurna kvalifikacija.

Tako da ohoho smo i mi i hrvatski ziri unistili njihvo finale, igrajuci se "strucnjaka" verujte mi na rec!

Last edited:
Danijel je najveci politicar u ESC konotaciji sa prostora bivse juge i on treba da cuti, a ne da se blamira.
Pritom svi smo culi kako je Tamara zvucala i izgledala sa onim facijalnim ekspresijama. Jedino sto su Srbija i Hrvatska mogle da joj daju je tipa 5-6 poena(samo na konto komsijskog glasanja i sto su i trebali da urade), sto opet ne bi bilo dovoljno. Davanjem 12 poena Crnoj Gori, ziri bi opet sam sebe ponizio svojom "strukom".
Nas ziri se obrukao sa ocenjivanjem Hrvatske i jos nekih zemalja, Crna Gora je najmanji problem u svemu ovome i oni mi nisu ni u malom mozgu kada kazem da je nas ziri dno dna.

@EvilSmile Dobro, u pravu si, ali opet je glavna stvar da treba prvo da analiziraju svoje propuste. Kakav je ono nastup? Lošiji teško da je mogao biti. Nešto se ne sećam da ste kukali što neko nije dao poene Princu kako bi sa 14. mesta dospeo na 10, kao njoj sa 13.

Izvini a zasto bismo mi izigravali moralne gromade, kad npr Grcki ziri pocepanom auspuhu od Djale da 12? I razmenice 12ice kako god da okrenes. Sta sad mi cemo jedni drugima unistavati sanse u korist neke Estonije, Portugala, Belgije koji ce nas rangirati losije od komsijskih zemalja po "realnim" kriterijumima.

Ja sam za to da potpomazemo jedni druge beskrupulozno u polufinalima, a u finalima da se ne brukamo nulama. I sitnim poenima, pogotovo kad je u pitanju teska vokalna izvedba. Meni Lelek nije seo, ali da sam bio u tom ziriju, nista manje od drugog, treceg mesta ne bi bilo. Iz solidarnosti. Ima jos 9 praznih mesta koje mozemo popuniti na fer nacin!

Btw potpisa i dalje ima koliko mi se čini samo ih niko ne koristi 🤣

Nadam se da dogodine nećemo biti ni sa Hrvatskom ni sa Crnom Gorom u polufinalu, da nam se ne obije ovogodišnji žiri o glavu 😅 (okej tu su poeni od publike, ali eto opet bar jednu godinu bez)

Izvini a zasto bismo mi izigravali moralne gromade, kad npr Grcki ziri pocepanom auspuhu od Djale da 12? I razmenice 12ice kako god da okrenes. Sta sad mi cemo jedni drugima unistavati sanse u korist neke Estonije, Portugala, Belgije koji ce nas rangirati losije od komsijskih zemalja po "realnim" kriterijumima.

Ja sam za to da potpomazemo jedni druge beskrupulozno u polufinalima, a u finalima da se ne brukamo nulama. I sitnim poenima, pogotovo kad je u pitanju teska vokalna izvedba. Meni Lelek nije seo, ali da sam bio u tom ziriju, nista manje od drugog, treceg mesta ne bi bilo. Iz solidarnosti. Ima jos 9 praznih mesta koje mozemo popuniti na fer nacin!
Bravo.
Dali 12 Izraelu u polufinalu. Po moralnoj odgovornosti što se trenutne situacije tiče ne moram ni da objašnjavam koliko je sumanuto, a ti išutiraš CG koja uvek lepo glasa za nas u čiju korist? A gde je nas taj Izrael stavio? Na poslednje mesto. Ne mislim ni ja da je trebala 12 da dobije samo jer smo komšije, ali nije baš prijatno ni samo 1 bod. Stvarno su neviđeni blam. Osim toga da su dobili direktivu kako da glasaju, ja drugo objašnjenje nemam.

Last edited:
Što je najjače, možda im uopšte nije bio cilj sabotaža, nego su prosto mislili da je ovo 'pravedno i stručno' ocjenjivanje, kao ono kad svi prepisuju na testu i dobiju 5 a vi budete u fazonu 'ne ne ja nisam učio, neka dobijem 2, to je pošteno'

Jao @Majsta94 ajde ti ko da kenj..s ljubicice. Da nije bila sabotaza, nikako ne bi zavrsila ispod Estonki, Belgijanke, dvoje troje od sedmoro normalnih bi se naslo da izvuce komsije, makar na neko cervrto, peto mesto i da nisu zasluzili. No svi su dobili direktivu da se unize Hr i Cg sto vise mogu, bas od ranga 14 zemalja oni su na 10om i 9om mestu u polufinalu.. A Izrael je zaista najbolje pevao, tu... Veruj mi na rec!

Direktno ucestvovao sa svojih 17 i 18 godina. 😅
Pa onaj Sabrija tvrdi da nije znao nista one noci 2006 (sto je moguce), isto kao je i rekao da jeste bilo namjestanja a da mu je jedan kolega sa RTS-a rekao da su oni sa RTS-a napravili mali za*eb q ovi iz CG veliki.
Tako da je ocigledno da je i ziri iz Srbije igrao prljavo, samo ne sa nulom bukvalno, vec tako sto su dali 4 Fediju i 8 No Nameu, a CG ziri nulirao Flamingose.
Dakle: znamo svi sta je bilo ali se to nikako ne moze pripisati golobradim mladicima (koji su i u Srbiji imali odredjene simpatije, pogotovo godinu ranije).

Kao sto ti kazes da ne bi ni pomoglo vise poena Tamari zbog finala (a gore te neko demantovao matematicki i za to), tako moze da se kaze i da su clanovi zirija u Srbiji te 2006.godine mogli isto nulirati No Name pa bi publika Flamingosima i Luisu donijela pobjedu i odlazak u Atinu.
Bilo bi 60:56

To je bila politicko kalkulantska borba jednih i drugih u kom su jedni igrali prljavo do kraja a drugi sa jedno 80%. I to je to.
Ruzno je samo sto su mnogi 20 godina puni neke negative prema Crnoj Gori zbog te noci i generalizuju prema svima.

Pa ne bi joj pomoglo, aman više. Kao što rekoh, treba li sad i za Princa da tražimo razloge u drugima, pa da mu je ovaj dao 7, a onaj 8, a treći 10, prošao bi? Nije se radilo o par poena, već 20. Naravno da ćemo biti negativni prema teškoj nameštaljci, naročito onoj 2005.

• Like
Reactions: FFM
rs Srbija 2026: LAVINA - Kraj mene
Back