Stef97
Aktivan član
Nemam blage veze ko je ko ovde. Kao s Marsa da sam spao. HahhahahaJel ti stefix sta u rodu?
Nemam blage veze ko je ko ovde. Kao s Marsa da sam spao. HahhahahaJel ti stefix sta u rodu?
Što više čitam ove vaše komentare sve mi se više igra, ali se i sve više plašim šta me čeka. HahHahhaZa sada imamo 11 prijavljenih. Fali nam još 5 osoba da bi ispunili minimum za početak sezone a bilo bi lepo da dođemo i do brojke 20!
Vax i ja uskoro šaljemo jedno iznenađenje u privatnoj poruci onima koji su se do sada prijavili.
Polako upoznaćeš, ima vremena. Tako nam je svima bilo u početku.Nemam blage veze ko je ko ovde. Kao s Marsa da sam spao. Hahhahaha
SKUPIO SAM 30 POSTOVAAAAAAPolako upoznaćeš, ima vremena. Tako nam je svima bilo u početku.![]()
Nisam znao da postoje ta pravila.Side note: pisanje velikim slovima nije baš po pravilima foruma, tako da se pazi![]()
Pročitao, hvala.Pa obzirom na to da si prilikom registracije čekirao da si ih pročitao i da si saglasan sa njima. .Preporučujem ti da ih što pre pročitaš
Na dnu stranice imaš "Terms and rules"
Ima li naznaka kada polećemo?![]()
Zovite me Mrva slobodno hahahhahaKoliko Stefanova imamo sada?
![]()
Računajte i mene samo sam se kamuflirao xDZovite me Mrva slobodno hahahhaha
Ja se samo nadam da će ovo što pre početi... baš me zanima kako sve funkcioniše.Računajte i mene samo sam se kamuflirao xD
Ja mislim da ne bi trebali da me izbacite baš zato da biste rešili misteriju čiji sam element. Ako me prvog izbacite nikada nećete otkriti.Tako što će svi sumnjati da si ubačeni element i izbaciti te na prvom plemenskom
čiji si momak ovde?? govori
![]()
Ja mislim u kontekstu imena, učešće ne sme da se otkrivaJa se samo nadam da će ovo što pre početi... baš me zanima kako sve funkcioniše.![]()
Meni se njena strategija uopšte ne sviđa hahahahahahhaa moraće ona to da menja.Ja mislim u kontekstu imena, učešće ne sme da se otkrivačini mi se da ima 10 - ak forumaša sa istim imenom ali eto spašavaju nas forumska krštena imena xD
Paučice ti već krenula strategiju polakoooo