Survivor - Comeback

Za sada imamo 11 prijavljenih. Fali nam još 5 osoba da bi ispunili minimum za početak sezone a bilo bi lepo da dođemo i do brojke 20!

Vax i ja uskoro šaljemo jedno iznenađenje u privatnoj poruci onima koji su se do sada prijavili.
Što više čitam ove vaše komentare sve mi se više igra, ali se i sve više plašim šta me čeka. HahHahha

Pa obzirom na to da si prilikom registracije čekirao da si ih pročitao i da si saglasan sa njima. . 🤣 Preporučujem ti da ih što pre pročitaš 🤣

Na dnu stranice imaš "Terms and rules"

Ima li naznaka kada polećemo? 😍

Uskoro ćemo objaviti kada zvanično polećemo.

Ja pokušavam da dovedem u red sve što mogu pa da mogu da budem od pomoći Vaksu i uskoro ćemo krenuti.

Mislio sam da će mi trebati više vremena ali hvala Bogu imam takvu porodicu koja je odmah uskočila da mi pomogne tako da ću dovesti u red neke stvari mnogo brže nego što sam mislio i moćiću da poslužim kao jedan od organizatora ^^

Koliko Stefanova imamo sada?

previse-jagodina.gif

Tako što će svi sumnjati da si ubačeni element i izbaciti te na prvom plemenskom 🥲

čiji si momak ovde?? govori 😛

kris jenner mystery GIF
Ja mislim da ne bi trebali da me izbacite baš zato da biste rešili misteriju čiji sam element. Ako me prvog izbacite nikada nećete otkriti. 🤣

Ja mislim u kontekstu imena, učešće ne sme da se otkriva 🤣 čini mi se da ima 10 - ak forumaša sa istim imenom ali eto spašavaju nas forumska krštena imena xD

Paučice ti već krenula strategiju polakoooo
Meni se njena strategija uopšte ne sviđa hahahahahahhaa moraće ona to da menja.

Back