Televizija

Draga je izgrmela! .. svesna je da i uz family četvroku (i plus Anja) može da dođe do ujedinjenja (pritom i sa druge strane joj ostaju četiri igrača sa kojima i nije nešto), ali je uvidela kakvi su zaista Marija, Luka i Nataša i prva je koja je imala hrabrost da im se suprotstavi javno.

Konačno neka dramica. :giggle:

Obožavam kako su ih načeli na plemenskom, naročito kako su Draga i Nikolina ozbiljno popi*dele. Luka je toliko bio nesnađen i besan i hit mi je što su njega izglasali, pošto mi je delovalo da će krenuti od Marije. Sviđa mi se što su mnogi konačno krenuli da govore ono što misle, mada mi nije jasno zašto se Bojan drži po strani kada ga je ovaj u dva navrata dobro ocrnio, što u okviru svoje grupe, što javno.

Počelo je da se zakuvava.. Sviđa mi se što su digli glas. Od Lazara mi se povraća i ove njegove face kada se izbeči dok se čitaju glasovi. Marija ozbiljan manipulator.. Luka o njegovim teorijama muškosti, i šta je muškost.. Ne mogu tu priču stvarno. Mislim da on i sam ne podnosi Lazara jer kokodače, ali nekako ga drži uz sebe jer je svestan da ga neće izglasati. Bojan je neutralan ,ali i meni nije jasno što se toliko drži po strani kada mu Luka toliko popuje. Draga je počela ozbiljno da mi se dopada, i njena borbenost kako kroz igre tako i u plemenu. Čini mi se da će daleko da dogura. KaLu mi je presladak sa onim njegovim okicama, ja ne bih imao srca da mu dam glas 😍 mislim da se najmanje snašao definitivno u plemenu. Nikolina mi deluje dosta iskreno iako nemam najbolje konstruisano mišljenje o njoj. Živi bili pa videli. Ima još dosta do kraja.

Sanjica je simpatična. Super mi je ova drama crvenih dva plemenska uzastopno. Jedva čekam da vidim koga će izglasati, nešto mi miriše da će to biti kaLu a možda i Marija. Samo ne bih voleo u duelu Luke i kaLua ispadne kaLu jer je slabiji u igrama. Videlo se da se Luka vratio na fabrička zbog nominacije. Što se tiče samog plemena ja sam za to da je bolje da prvo eliminišu zmiju otrovnicu ( Mariju) pa onda Lazara kojeg bi uporedio sa onom našom 'pas koji laje, ne ujeda' on samo može da kevće, svi su već provalili njegovu igru, a kako mi se čini mnogo je gledao Survivor i kako da svojom igrom dođe bolje do cilja. Ali neće moći ove noći😆 Predvidiv je i smešan, seljački namazan!

Naleteo mi snimak na Youtube, pa sam pogledala. Nadam se da bi i RTS mogao otkupiti licencu, po meni mnogo zabavnije i dinamičnije od originalne varijante, iako mi je i ta odlična.

Završio Survivor 43. Super što će Gebler donirati novac, ali moja pobednica je Kesidi!

Ja sam od 30. počeo ako se dobro sećam, a igrom slučaja sam gledao i prvu.

Večeras počinjem trenutnu sezonu, taman ćemo komentarisati. :)

Ja sam od 30. počeo ako se dobro sećam, a igrom slučaja sam gledao i prvu.

Večeras počinjem trenutnu sezonu, taman ćemo komentarisati. :)
Ja sam krenuo od nazad. Preskočio sam 40-tu jer je sezona pobednika. Sinoć sam završio 39- tu sezonu, a gledam i aktuelnu.

Inače, trenutno se emituje 44. sezona, a otvorene su prijave za snimanje 47. sezone u maju 2024... Neće deda Džef u penziju.

61 mu je godina, ima jos vremena za njega, iako se fandom okrenuo protiv njega ali boli ga k, on uopste ni ne gleda sve komentare po netu.

Američki survivor moji pobednici:
1. Sezona 44 ( još uvek nemam favorita)
2. Sezona 43 Cassidy
3. Sezona 42 Maryanne
4. Sezona 41 Erika
5. Sezona 40 preskočio za sad
6. Sezona 39 Lauren ( Noura ju je na kvarno izbacila iz igre, toliko iritantna osoba da bude u top 3.. evo ne znam)
7. Sezona 38 ( gledam trenutno, ali mi je bila simpatična Wendy koja je prebrzo ispala) sviđa mi se koncept ove sezone i zanimljiva mi je veoma. Ostale sezone još nisam gledao jer idem unazad a 40-ta je sezona pobednika pa ne želim sebi da spojlujem. Po ovome sam više naklonjen ženama u šouu, ali niko od muškaraca me nije kupio za pobedu. Bilo je dosta dobrih igrača ali retko ko se održi do kraja.
Predlažite ako gledate još neki survivor a da nije naš ili američki 🙏🏻

Razumem zasto gledas unazad ali je najbolje da skupis snage i gledas od sezone 1 (ako si u planu da gledas sve, naravno starije sezone su nekako sporije produkciski ali imaju i oni svoju lepotu).

8, 11, 16, 20, 22, 23, 25, 26, 27, 29, 31, 34, 38 i 40 sve imaju returning players (neke 100%, neke delumno) i najbolje je kad ih unapred znas.

A za 44 kako ti favorit nije Carolyn, zena je legenda.

Razumem zasto gledas unazad ali je najbolje da skupis snage i gledas od sezone 1 (ako si u planu da gledas sve, naravno starije sezone su nekako sporije produkciski ali imaju i oni svoju lepotu).

8, 11, 16, 20, 22, 23, 25, 26, 27, 29, 31, 34, 38 i 40 sve imaju returning players (neke 100%, neke delumno) i najbolje je kad ih unapred znas.

A za 44 kako ti favorit nije Carolyn, zena je legenda.
Da, u pravu si jer ne znam njihove prethodne igre i onda nema toliku čar. A već su dva pobednika spojlovana u 39-oj kada je sezona idola. Pazi spontano je krenulo zapravo, pre tipa godinu dana sam slučajno odgledao 41 sezonu negde na netu, i tu sam batalio i sada sam krenuo od aktuelne pa unazad iako aktuelnu pratim iseckano jer se emituje tek. Carolyn mi opasno ide na živce ali imam osećaj da će daleko da dogura. Verovatno ću te poslušati pa kada završim 38-u krenuću od prve. 🥰 Koja je po tebi najzanimljivija a koja ne? Koju mi posebno preporučuješ? Drago mi je da neko prati da imam sa kim da komentarišem 😂

Završio Survivor 43. Super što će Gebler donirati novac, ali moja pobednica je Kesidi!
Jesse je najbolji igrač te sezone i jako mi je žao što nije uspeo da dođe do finala pošto ga tamo niko ne bi pobedio. Ali eto, zato je i fizički aspekat igre jako bitan isto koliko i mentalni aspekat igre.

Ušao sam u ovu pod temu da napišem kako sam neprijatno iznenađen bio kvizom Najslabija Karika i potezom dvojice igrača da izbace igrača koji je do tog momenta imao 22 tačna odgovora. Ni na jedno pitanje koje mu je postavljeno nije dao netačan odgovor. Razumem taktiku i želju za novcem ali mislim da je fer plej ipak važniji od 180 hiljada dinara. Bar moje mišljenje.

Da, u pravu si jer ne znam njihove prethodne igre i onda nema toliku čar. A već su dva pobednika spojlovana u 39-oj kada je sezona idola. Pazi spontano je krenulo zapravo, pre tipa godinu dana sam slučajno odgledao 41 sezonu negde na netu, i tu sam batalio i sada sam krenuo od aktuelne pa unazad iako aktuelnu pratim iseckano jer se emituje tek. Carolyn mi opasno ide na živce ali imam osećaj da će daleko da dogura. Verovatno ću te poslušati pa kada završim 38-u krenuću od prve. 🥰 Koja je po tebi najzanimljivija a koja ne? Koju mi posebno preporučuješ? Drago mi je da neko prati da imam sa kim da komentarišem 😂
16 i 20 su najbolje sezone ikada, rekao bi prepoznate od vecine fandoma kao takve, ali su obe sa returning players.

Od ovih sa sve novim igracima ima puno dobrih 2, 4, 6, 7, 9, 13, 15, 17, 19, 28, 29 (ovu sam greskom izlistao u zadnji post), 32 i pogotovo 37 bi mi bili u boljima od tih, ali inace je svaka sezona worth it. Prva ce ti biti najteze ispratiti, ali ako mozes da gledas domaci survivor moci ces i tu.

16 i 20 su najbolje sezone ikada, rekao bi prepoznate od vecine fandoma kao takve, ali su obe sa returning players.

Od ovih sa sve novim igracima ima puno dobrih 2, 4, 6, 7, 9, 13, 15, 17, 19, 28, 29 (ovu sam greskom izlistao u zadnji post), 32 i pogotovo 37 bi mi bili u boljima od tih, ali inace je svaka sezona worth it. Prva ce ti biti najteze ispratiti, ali ako mozes da gledas domaci survivor moci ces i tu.

Sa skoro svim sezonama koje si nabrojao a da sadrže nove igrače se slažem. Moja top 5 preporuka za nekoga ko nikada pre nije gledao Survivor ili želi da nekoga navuče na Survivor je:

1. Survivor Pearl Islands (sezona 7)
2. Survivor Cook Islands (sezona 13)
3. Survivor China (sezona 15)
4. Survivor Tocantis (sezona 18)
5. Survivor Cageyan (sezona 28)

Honorable mentions:

6. Survivor Samoa (sezona 19)
7. Survivor Juan Del Sur - Blood vs Water (sezona 29)
8. Survivor David vs Goliath (sezona 37)

Od najnovijih sezona onih nakon sezone 40 predložio bih sezonu 43 ali teško je preporučiti jer ih još nema puno a i nove su neke stvari dodate tako da nikada ne bih lično počeo da gledam od 41e sezone. Vratio bih se nazad svakako.

Back