I moja pobednica je bila Kesidi. Jesi li gledao sve prethodne?Završio Survivor 43. Super što će Gebler donirati novac, ali moja pobednica je Kesidi!
Ja sam krenuo od nazad. Preskočio sam 40-tu jer je sezona pobednika. Sinoć sam završio 39- tu sezonu, a gledam i aktuelnu.Ja sam od 30. počeo ako se dobro sećam, a igrom slučaja sam gledao i prvu.
Večeras počinjem trenutnu sezonu, taman ćemo komentarisati.![]()
Da, u pravu si jer ne znam njihove prethodne igre i onda nema toliku čar. A već su dva pobednika spojlovana u 39-oj kada je sezona idola. Pazi spontano je krenulo zapravo, pre tipa godinu dana sam slučajno odgledao 41 sezonu negde na netu, i tu sam batalio i sada sam krenuo od aktuelne pa unazad iako aktuelnu pratim iseckano jer se emituje tek. Carolyn mi opasno ide na živce ali imam osećaj da će daleko da dogura. Verovatno ću te poslušati pa kada završim 38-u krenuću od prve.Razumem zasto gledas unazad ali je najbolje da skupis snage i gledas od sezone 1 (ako si u planu da gledas sve, naravno starije sezone su nekako sporije produkciski ali imaju i oni svoju lepotu).
8, 11, 16, 20, 22, 23, 25, 26, 27, 29, 31, 34, 38 i 40 sve imaju returning players (neke 100%, neke delumno) i najbolje je kad ih unapred znas.
A za 44 kako ti favorit nije Carolyn, zena je legenda.
Jesse je najbolji igrač te sezone i jako mi je žao što nije uspeo da dođe do finala pošto ga tamo niko ne bi pobedio. Ali eto, zato je i fizički aspekat igre jako bitan isto koliko i mentalni aspekat igre.Završio Survivor 43. Super što će Gebler donirati novac, ali moja pobednica je Kesidi!
16 i 20 su najbolje sezone ikada, rekao bi prepoznate od vecine fandoma kao takve, ali su obe sa returning players.Da, u pravu si jer ne znam njihove prethodne igre i onda nema toliku čar. A već su dva pobednika spojlovana u 39-oj kada je sezona idola. Pazi spontano je krenulo zapravo, pre tipa godinu dana sam slučajno odgledao 41 sezonu negde na netu, i tu sam batalio i sada sam krenuo od aktuelne pa unazad iako aktuelnu pratim iseckano jer se emituje tek. Carolyn mi opasno ide na živce ali imam osećaj da će daleko da dogura. Verovatno ću te poslušati pa kada završim 38-u krenuću od prve.Koja je po tebi najzanimljivija a koja ne? Koju mi posebno preporučuješ? Drago mi je da neko prati da imam sa kim da komentarišem
![]()
16 i 20 su najbolje sezone ikada, rekao bi prepoznate od vecine fandoma kao takve, ali su obe sa returning players.
Od ovih sa sve novim igracima ima puno dobrih 2, 4, 6, 7, 9, 13, 15, 17, 19, 28, 29 (ovu sam greskom izlistao u zadnji post), 32 i pogotovo 37 bi mi bili u boljima od tih, ali inace je svaka sezona worth it. Prva ce ti biti najteze ispratiti, ali ako mozes da gledas domaci survivor moci ces i tu.