Televizija

Zavrsilo se, nisam ocekivao ovakav ishod u finalu ali bravo devojkama na pobedi! Antonia se borila kao lavica, stvarno me odusevila. Kod crvenih je bukvalno odlucio faktor srece, jer su svi negde na istom nivou i mogao je bilo ko da prodje u finale i pobedi.

Zavrsilo se, nisam ocekivao ovakav ishod u finalu ali bravo devojkama na pobedi! Antonia se borila kao lavica, stvarno me odusevila. Kod crvenih je bukvalno odlucio faktor srece, jer su svi negde na istom nivou i mogao je bilo ko da prodje u finale i pobedi.
Zaboravih i ja da sam svoj konačni sud. Antonia me je takođe iznenadila ,stvarno se izborila. Nataša i ona su igrale najbolju igru, prisvojile ljude uz sebe i to je to. Draže bi mi bilo da je Anja pobedila ali šta je tu je. Denis i David su takođe bili za pobedu po meni, kao i Leo. Na kraju dana, svi će sada ubirati plodove "popularnosti" a sinoć u S plusu su čak i pala izvinjenja prema Bojanu i Marku od strane Anje i Drage. Šamar realnosti se desio kada su videle koliko su Nataša i Luka pljuvali po svima. Sada dok se slegnu utisci takmičenja, ali oni najbolje znaju šta se tamo dešavalo iza kamera. Vidim da se Nataša pomalo ogradila od Luke, verovatno kada je videla hejt koji doživljava, što se osetilo i u emisiji sinoć. Ja nisam za linčovanje bilo koga , a na twitteru i instagramu ih razapinju i pljuju po produkciji. Dosta toga bih zamerio, počevši od licence, tako da neću sigurno gledati narednu sezonu. Čestitke ženama izborile su se ❤️🩵

Meni je najbitnije kod Survivor-a da imam favorita za koga cu da se vezem i onda obracam paznju samo na njega i navijam, nebitni su mi timovi i podele. Prosle sezone mi se niko nije dopao, i onda mi je bilo meeehhh. Sada mi je favorit Natasa iz crvenog tima, tako da pratim. 🥰
Preeeedobro je kad ti pobedi favorit od prvog dana. 💕Nata💕 je bila razlog mog pracenja Survivora i presrecno se osecam. 🌟

Je l' moze neko da mi prosledi link US Survivora? 🥰

Pa Jam-Jam je bio dobar igrač, ali bi mi bilo draže da je pobedila Carolyn. Lauren takođe kao drugi favorit 😊 Zanimljivo mi deluje najava za 45. sezonu
Nisam razumeo glasanje zirija. Apsolutan nonsens. Pa lik je bio neubedljiv imao je samo social game.

Hajdi *pardon,je napravila odlican finalni potez, postavila rekord u paljenju vatre, poslednji imunitet, sve njene odluke i sta? Bukvalno je nagradjena najveca podmuklost i smestanje. Msm jeste i to deo igre. Ali meni je draze kad neko dodje do top 3 sa par opasnih poteza, dok igra postenu igru, i deluje kompetentno bar u nekom delu. Jam Jam mi je tako random pobednik.
Karolin je bukvalno usla u top 3 jer su je drzali zato sto zena nema fokus, nije sposobna ni za sta, svesni su bili da naspram koga god da stane u finalu nema nikakve sanse. Tkd koliko god gledaocima simpaticna, a ucesnicima iritantna, ni po cemu ne bi bila dostojan pobednik.

Andrea mi je bila super u sezoni voleo bih da se vrati. Pogotovo jer je Danija sila u izazovima ili barem dobro parirala.

Šteta što nije pobedila Karolin. Apsolutni favorit fanova i moj lični favorit, ovakvu ličnost nećemo u skorije vreme imati u Survivor-u, a najverovatnije nećemo više NIKAD.

I što je najgore, kad bi se nekad vratila opet, to ne bi bilo to nekako... Ovde je bila spontana, haotična, kad bi igrala drugi put verovatno bi i ona bila zmijurina kao što je bila poslednjih nekoliko dana ove sezone.

Što se Hajdi tiče, potpuno neprimetna mi je bila tokom cele sezone, ali onaj poslednji potez sam po sebi je bio dovoljan za pobedu koju Džem Džem NIJE zaslužio uopšte. Šteta. Čak mi je ova pobeda gora i od onog nebitnog dede iz prošle sezone, nego sreća pa je deda donirao sve pare, pa kao okej.

Upravni odbor Radio-televizije Srbije imenovao je glavne i odgovorne urednike RTS-a.

Na današnjoj sednici Upravnog odbora Radio-televizije Srbije na mesto glavnog i odgovornog urednika Kulturno-umetničkog programa imenovan je Vladimir Kecmanović.
Glavna i odgovorna urednica Zabavnog programa biće Sandra Perović.
Na mesto vršioca dužnosti Obrazovno-naučnog programa izabrana je Vesna Pavliček.

Pošto se ovde ranije komentarisao Američki Survivor, voleo bih da izdvojim svoje favorite iz prvih 10 sezona i neke od poslednjih sezona. Trenutno krećem 11. sezonu.
Za sada mi je najomiljenija Afrika a pored nje najdosadnija Tajland sezona.
1. Borneo - Richard
2. Australia - Colby
3. Africa - Eithan
4. Marquesas - Kathy
5. Thailand - Ted
6. Amazon - Matthew
7. Pearl Islands - Rupert
8. All stars - Rupert ponovo ( neizmerno mi je drago jer je osvojio nagradu)
9. Vanuatu - Ami
10. Palau - Stephanie
Po meni je najžalije što Kathy nije dobila nagradu jer mi je bila omiljena u četvrtoj sezoni. Takođe negde u svakoj sezoni razumem zašto je neko pobedio ali po meni najviše pobedu nisu zaslužile Vacepia i Amber i to samo zbog veze koja ju je dogurala do kraja.
Drago mi je što ću Stephanie da gledam u 11. sezoni jer je po meni zaslužila da dobije drugu šansu.
Što se tiče poslednjih sezona, najgluplje pobede su po meni od Jam- Jama i Gablera.
Najbolji savet je bio od @Niko koji mi je rekao da krenem od početka, žao mi je što sam gledao od nazad jer sam neke stvari spojlovao sebi + što stare sezone same po sebi imaju svoju čar.
38. Edge of ext - Crhis
39. Island of the idls - Lauren
41. Erika
42. Maryanne
43. Cassidy
44. Carollyn
U favoritima 8:8 za muškarce i za žene najzanimljivije sezone bile su mi 3,38,39,42,43 ( za sada) Ostalo mi je da odgledam sve do 38. sezone i 40. namenski sam je ostavio jer je povratnička sezona.

Super sto si postao fan

Najvise se ne slazem za ovo za Vecepiu, ona je jako underrated pobednik.

Daa veliki fan. Do sada bih verovatno odgledao sve nego sam malo pauzirao sa gledanjem. Pa što se Vecepie tiče nije mi bila jasna njena igra ,nikakav utisak nije ostavila na mene. Ne znam možda sam taj deo propustio.. ispiši ti Niko tvoje favorite bar za prvih deset da vidim gde se slažemo 🤣😊

Neki sličan utisak sam i ja imala, dok sam gledala tu sezonu. Mada pretpostavljam da je jednostavno došla do pobede pomalo spletom okolnosti, a pomalo svojom igrom. A i bilo je dosta glasnijih od nje, pa možda ne bi mogla da se istakne čak i da je htela to. Inače je Kathy i meni bila jedan od favorita te sezone.

A i meni bilo krivo u All Stars sezoni zbog pobede Amber. Mislim, nije da mi je i Rob među omiljenijim igračima, ali tu pobedu je definitivno više zaslužio.

Oo Ivana i ti si pratila? Što se tiče samog takmičenja nepredvidivo je totalno, neko ko skroz bude bottom što se tiče glasanja , na kraju uspe da izbije u prvi plan, i ti tzv klanovi čine igru zanimljivijom. Zato naš više neću pratiti jer su nebo i zemlja što se same licence tiče. All stars sezona mi je bila kul ali sam slučajno pročitao pobednika pre pa mi nije bila uzbudljiva. Svaka njoj čast uspela je da se izgura pomoću veze, jer su njih dvoje bili najdominantniji kroz celu sezonu a pre svega da nije bilo Roba, potpisujem ne bi toliko daleko dogurala jer mi je u Australiji čini mi se bila totalno neprimetna. Koja sudbina da su čini mi se i dan danas zajedno u braku, to mi je predivno. Upoznaš životnog saputnika. Ono što me je fasciniralo recimo u devetoj sezoni je ženski klan koji je vodio priču i na kraju jedan muškarac uzme nagradu iako su žene vodile po brojkama. Ami je bila lukava zmija i način na koji je igrala , to mi se pre svega dopalo, a pored toga pokidala je social game ako mene pitaš. Međutim okrene se to u toku šoua. Volim najviše da guglam ko je gde, ko se čime bavio nakon takmičenja a after show mi je super takođe jer čujem uglavnom više o tome kako je samo takmičenje uticalo na njih i šta bi promenili. Prosto vidiš da nakon tv sezone mnogi promene mišljenje i da vrate vreme neki pobednici sigurno ne bi imali glasove ( ne u svim slučajevima) ali to je igra na kraju krajeva, kada to sagledaš sa strane gledaoca i procesuiraš sve što se tamo događalo, imaš skroz širu a nekada i drugačiju sliku o svemu što se dešavalo. Ni ja sam ne znam kakvu bih igru igrao da sam tamo tako da ne osuđujem nikoga.

Ne znam, uglavno navijam za vise ljudi pa ne mogu reci da za svaku sezonu imam nekog omiljenog

Sto se Vecepie tice ona je prvi pobednik serijala koja se distancirala od svog pocetnog plemena zbog sopstvene prezervacije. Na primer kada se priklucila mnozini kad su izbacivali Roba iako joj je on bio u pocetnom plemenu. Onda je imala odlicnu socijalnu igru do kraja, a i neke big brain trenutke koji su bili promisljeni. Kao svoj personal item na ostrvo je ponela svesku kako bi zapisivala podatke o ostalima jer je znala da na kraju moze biti kviz o ostalima kao immunity challenge i onda je stvarno osvojila taj immunity. U svakom slucaju ovo prvo sto sam spomenuo je imao veliki impakt na fransizu jer su onda ljudi poceli raznovrsnije da igraju post-merge. Inace su mi uvek fascinantniji ovi tisi pobednici, volim sto svako moze da pobedi i ne moraju biti neki koji su preagresivni kao Rob koji samo idu naokolo i maltretira svakog ko dise.

Inace za Amber mislim da je receno od strane svih nakon sezone da je ona imala veliki impakt kroz sezonu i da je imala puno licnih konekcija, cak i da je sama sebe spasila kad je bio swap, a da je edit pokazao da je samo jer je Rob to potrazio. Na kraju je ipak bila velika drama oko njega zbog Lexa i Toma pa je to previse tako prikazano kao da je sve bilo oko njega, t.e. protiv njega, ali ona uopste nije bila tako tiha, koliko je Jeff Probst zaljubljen u njen sada muza pa je sve editirano oko njega. Plus je bila prva returning players sezona pa svi koji su se znali i bili bliski su previse licno shvacali sve.

Da sada se setih to za svesku, to je stvarno bilo genijalno. Ma edit naravno mnoge stvari drugačije prikaže, verujem da su oni to sve mnogo drugačije shvatali i doživeli a neke stvari verovatno nisu ni prikazane. Po mom mišljenju je pala pod Robovu senku ali iz te perspektive. Uglavnom vidim da se dosta njih vraća i u narednim sezonama pa me zanima na koji način će se dalje pokazati. Zanimljivost je da se meni samo izdvoji jedna , možda dve osobe najviše. Bude meni to sve zanimljivo ali nekako uglavnom favorizujem jednu ili eventualno ako favorit ispadne biram manje "zlo" na kraju ko ostane ili ti čija igra mi je bila bolja kao i kakve su ličnosti.

Oo Ivana i ti si pratila? Što se tiče samog takmičenja nepredvidivo je totalno, neko ko skroz bude bottom što se tiče glasanja , na kraju uspe da izbije u prvi plan, i ti tzv klanovi čine igru zanimljivijom. Zato naš više neću pratiti jer su nebo i zemlja što se same licence tiče. All stars sezona mi je bila kul ali sam slučajno pročitao pobednika pre pa mi nije bila uzbudljiva. Svaka njoj čast uspela je da se izgura pomoću veze, jer su njih dvoje bili najdominantniji kroz celu sezonu a pre svega da nije bilo Roba, potpisujem ne bi toliko daleko dogurala jer mi je u Australiji čini mi se bila totalno neprimetna. Koja sudbina da su čini mi se i dan danas zajedno u braku, to mi je predivno. Upoznaš životnog saputnika. Ono što me je fasciniralo recimo u devetoj sezoni je ženski klan koji je vodio priču i na kraju jedan muškarac uzme nagradu iako su žene vodile po brojkama. Ami je bila lukava zmija i način na koji je igrala , to mi se pre svega dopalo, a pored toga pokidala je social game ako mene pitaš. Međutim okrene se to u toku šoua. Volim najviše da guglam ko je gde, ko se čime bavio nakon takmičenja a after show mi je super takođe jer čujem uglavnom više o tome kako je samo takmičenje uticalo na njih i šta bi promenili. Prosto vidiš da nakon tv sezone mnogi promene mišljenje i da vrate vreme neki pobednici sigurno ne bi imali glasove ( ne u svim slučajevima) ali to je igra na kraju krajeva, kada to sagledaš sa strane gledaoca i procesuiraš sve što se tamo događalo, imaš skroz širu a nekada i drugačiju sliku o svemu što se dešavalo. Ni ja sam ne znam kakvu bih igru igrao da sam tamo tako da ne osuđujem nikoga.

Jesam, jedino mi ove poslednje tri ostalo da pogledam. Iako me nešto ni ne vuče, zato mi i ovoliko treba, nekako su mi starije sezone mnogo draže, mada kontam da ima dobrih igrača i u kasnijim. Pogledaću valjda jednom. :LOL: Mada sam i veći deo gledala u fazonu, jedna za drugom pa sam masu stvari i pozaboravljala. Recimo mi ta 9. nije ostavila nikakav utisak, mislim znam ko je bio u finalu i to da su žene vodile glavnu reč u ujedinjenju, ali nešto preko toga..10. je ušla u anale po tom najslabijem plemenu u istoriji, uz to je imala od početka već skoro pa očiglednog pobednika (pošto sam znala da će jako teško ispasti), ali ne znam, meni je iz nekog razloga bila interesantna za gledanje (da ne idem dalje, pošto koliko sam razumela, tu si stao). Drago je i meni zbog Stephenie što je dobila odmah još jednu priliku, ali meni lično u 11. i nije bila baš među omiljenima.

Meni je Palau u top 3 najdosadnijih sezona, a Vanuatu pa mi je bila zabavna iako nije nesto zapamcena preterano medju fanovima. Guatemala je isto zabavna sezona, a nije nesto preterano poznata.

Meni su i Palau i Vanuatu bile zanimljive na svoj način. I ja sam znao da će ili Tom ili Ian pobediti na kraju. Videću za Stef kako se pokazala u narednoj. Danas krećem Guatemalu.

Ma znam, i prilično je očigledno zašto je tako, prava igra je krenula (ili barem pokušaj) tek kada je došlo ujedinjenje. Kažem pokušaj jer mislim da se znalo da će trio koji je i došao do kraja, biti u TOP3, za ostale je bilo samo kojim redom idu napolje. I da, bilo je pitanje ko će biti 2. a ko 3.

Inace fun fact ako nisi negde procitao vec, nakon Vanuatu, Jeff Probst je bio u vezi sa Julie i ceo reunion je zbog toga sramio ljude sto su glasali za Chrisa jer ju je on izbacio🤣

Inace @Miloš dali moze da imamo temu za Survivor u rijaliti podforum? :)

Ma znam, i prilično je očigledno zašto je tako, prava igra je krenula (ili barem pokušaj) tek kada je došlo ujedinjenje. Kažem pokušaj jer mislim da se znalo da će trio koji je i došao do kraja, biti u TOP3, za ostale je bilo samo kojim redom idu napolje. I da, bilo je pitanje ko će biti 2. a ko 3.

Imala je Katie priliku da napravi all girl alliance ali nije uspelo because Caryn sucks🤣🤣🤣

Back