Oo Ivana i ti si pratila? Što se tiče samog takmičenja nepredvidivo je totalno, neko ko skroz bude bottom što se tiče glasanja , na kraju uspe da izbije u prvi plan, i ti tzv klanovi čine igru zanimljivijom. Zato naš više neću pratiti jer su nebo i zemlja što se same licence tiče. All stars sezona mi je bila kul ali sam slučajno pročitao pobednika pre pa mi nije bila uzbudljiva. Svaka njoj čast uspela je da se izgura pomoću veze, jer su njih dvoje bili najdominantniji kroz celu sezonu a pre svega da nije bilo Roba, potpisujem ne bi toliko daleko dogurala jer mi je u Australiji čini mi se bila totalno neprimetna. Koja sudbina da su čini mi se i dan danas zajedno u braku, to mi je predivno. Upoznaš životnog saputnika. Ono što me je fasciniralo recimo u devetoj sezoni je ženski klan koji je vodio priču i na kraju jedan muškarac uzme nagradu iako su žene vodile po brojkama. Ami je bila lukava zmija i način na koji je igrala , to mi se pre svega dopalo, a pored toga pokidala je social game ako mene pitaš. Međutim okrene se to u toku šoua. Volim najviše da guglam ko je gde, ko se čime bavio nakon takmičenja a after show mi je super takođe jer čujem uglavnom više o tome kako je samo takmičenje uticalo na njih i šta bi promenili. Prosto vidiš da nakon tv sezone mnogi promene mišljenje i da vrate vreme neki pobednici sigurno ne bi imali glasove ( ne u svim slučajevima) ali to je igra na kraju krajeva, kada to sagledaš sa strane gledaoca i procesuiraš sve što se tamo događalo, imaš skroz širu a nekada i drugačiju sliku o svemu što se dešavalo. Ni ja sam ne znam kakvu bih igru igrao da sam tamo tako da ne osuđujem nikoga.