Tenis

Ma video sam sve, ovo je samo jedna od kompilacija koje sam gledao :D Ako se setiš još nečega, šalji! :D

Novakovo zlato sam doživeo kao da sam ga lično osvojio. I definitivno mi je to naša najdraža medalja na OI ikada

Naravno da ne bi bilo isto.

Zamislite samo hejt, drvlje i kamenje + nema ko se ne bi nakačio da komentariše slučaj i osuđuje, redom od Bena Rotenberga do Vjose Osmani.

Nik Kirijos odmah reagovao. Baš da vidim koliko će ga hejtovati sad ovi novinari što ga inače ne vole.

A dobro on uvek koristi priliku da dodatno začini i sebe stavi u prvi plan, nekako dođe dežurni pajac. Tako je i Novaka maltretirao.

A dobro on uvek koristi priliku da začini i sebe stavi u prvi plan, nekako dođe dežurni pajac.
A i to što kažeš.. Ali da. Slažem se i sa Stoleom i sa tobom, novinari bi odmah razapeli Novaka da se ovo njemu desilo. Slučajno padneš dva puta na steroid? Kako?

EDIT:

Ne mislim da je namerno to uradio samo mi je čudno to dva puta. Al ajde. Ako je tako kako kaže njegov tim ajde da im verujemo.

Jel treba pominjati kakvu su hajku zapadni mediji dizali na ruske sportiste zbog dopinga. Jer oni su to radili planski, jelte, Italijan je prosto naivni pica majstor kome su podvalili biljni sir umesto mocarele.

Nije toliko težak žreb. Najviše me zapravo brine Popirin jer je u 3 kolu a dečko je baš u usponu forme. Dok se dođe do finala ima tu opasnih mina za Novaka.

Đoković se plasirao u finale masters turnira u Šangaju, pobedivši Frica sa 2:0 u setovima (6:4, 7:6). U finalu igra protiv Sinera.

Užas. Ima da ga premlati Siner koji samo kupi jeftine pobede nad Novakom sad kad je Novak mator.

Užas. Ima da ga premlati Siner koji samo kupi jeftine pobede nad Novakom sad kad je Novak mator.

Ne verujem da će ga Siner premlatiti a i da ga premlati to ne menja ništa. Ako je zaista vreme za penziju pokazaće se. Nijedan naredni poraz ne menja Novakov legacy. Isto kao što i sada kada je Nadal u penziji nijedan njegov poraz prethodnih godina dok se borio sa povredama nije promenio to što je uradio za ovaj sport.

Videćemo šta će sad biti. Nadam se 100tom trofeju Novakovom ali i da ga ne bude verujem da će pružiti otpor Sineru.

Last edited:
Back