Alkaraz mi antipatican iz drugih razloga a nisam nikad voleo spanske tenisere .Alkaraz igra prelep tenis i ima talenta i harizme na izvoz. Antipatičan ti je verovatno jer je dobio Novaka u dva vimbldonska finala.
Siner se bukvalno dopinguje tako da bilo šta da Alkaraz radi nije gore od toga.
Meni je samo žao jer mislim da su svi prepumpali rivalstvo Sinera i Alkaraza a očekujem da će Siner osvojiti bar duplo više Slemova od Karlosa jer ima bolju konstituciju za tenis i bolji kontinuitet. Mislim da će Karlosa dokrajčiti povrede. Pritom je ATP u krizi što se tiče talenta i niko nije dovoljno dobar da se suprotstavi Sineru osim Alkaraza koji samo povremeno može da podigne nivo. Osim ako se ne pojavi neko novi, mislim da nas očekuje još jedna mračna era tenisa kao 2004-2007 kada je samo jedna osoba sve osvajala.
Meni je Siner jedan od najodvratnijih tenisera koje sam ikad gledao, ako ne i najodvratniji, a pratim tenis od 2004.
- Otvoreno se dopinguje
- Konstantno laže za sve i svašta
- Folira povrede da bi izbacio protivnike iz takta
- Zaštićen od ATP-a
- Medijski istreniran PR bot i majstor toga da priča 10 minuta a ne otkrije apsolutno ništa
- Dosadan i robotski stil tenisa
- Ružan kao lopov
- Operisan od harizme
Sve u svemu, jedna velika katastrofa za muški tenis da je ovaj dubiozni folirant na vrhu i sramota za ATP da dozvoli da neko padne dva doping testa u mesec dana i da to onda aktivno kriju![]()
+ на све то ШвабаMeni je Siner jedan od najodvratnijih tenisera koje sam ikad gledao, ako ne i najodvratniji, a pratim tenis od 2004.
- Otvoreno se dopinguje
- Konstantno laže za sve i svašta
- Folira povrede da bi izbacio protivnike iz takta
- Zaštićen od ATP-a
- Medijski istreniran PR bot i majstor toga da priča 10 minuta a ne otkrije apsolutno ništa
- Dosadan i robotski stil tenisa
- Ružan kao lopov
- Operisan od harizme
Sve u svemu, jedna velika katastrofa za muški tenis da je ovaj dubiozni folirant na vrhu i sramota za ATP da dozvoli da neko padne dva doping testa u mesec dana i da to onda aktivno kriju![]()
Siner nije iz Nemacke nego iz Italije .+ на све то Шваба
Niti ima ikakve veze sa Nemačkom već Švajcarskom ako bilo šta.
Јаник баш типично италијанско име, за језик који нема слово Ј у свом алфабету. Њему је матерњи немачки, из Јужног Тирола, који је део Италије само зато што су Немци изгубили у 2. светском рату.Siner nije iz Nemacke nego iz Italije .
Ima u alfabetu, ali nije baš italijansko slovo...Otkud ti to da italijanski nema slovo J u svom alfabetu?
https://it.m.wikipedia.org/wiki/Alfabeto_italiano#:~:text=Le lettere J (i lunga,nomi e nelle parole italiane.Le lettere J (i lunga), K (cappa), W (vi/vu doppia o doppia vi/vu), X (ics) e Y (ipsilon o i greca) sono dette "lettere straniere", in quanto compaiono raramente nei nomi e nelle parole italiane.
Maternji jezik mu je dijalekt nemačkog.Siner nije iz Nemacke nego iz Italije .
https://en.m.wikipedia.org/wiki/BruneckAccording to the 2011 census, 82.47% of the population speak German, 15.24% Italian and 2.29% Ladin as first language.