gb Ujedinjeno Kraljevstvo 2022: Sam Ryder - SPACE MAN

Ahahaha, vokal kao faktor na Evroviziji, novo 2005 novooo

Bukvalno je dovoljno samo da ne falširaš u sopstvenoj pesmi lol

Ali je žiri i Aminatu jako visoko rangirao, hvala Bogu, bila je savršena, a tako specijalna...maestralna..

Ahahaha, vokal kao faktor na Evroviziji, novo 2005 novooo

Bukvalno je dovoljno samo da ne falširaš u sopstvenoj pesmi lol
E pa to i je problem, što se sve više i više dozvoljava u tom pravcu da klizimo ka playback show-u, a to ne vidim svrhu onda ako se desi, to nije festival onda, ponajmanje takmičarski, čemu onda izlazak na binu, pustite spotove, na TV, pa glsajte.. :( tog momenta mislim da neće biti mesta za mene da pratim festival.. :)

Mislim da je Aminati mnogo više pomogao opšti umetnički i stilski dojam i ta mistika, a pre svega sama pesma koja i kreativno i produkcijski kida, nego što joj je pevanje bilo presudno.

Mislim da je Aminati mnogo više pomogao opšti umetnički i stilski dojam i ta mistika, a pre svega sama pesma koja i kreativno i produkcijski kida, nego što joj je pevanje bilo presudno.
Jao, nemoj tako, bilo je svega što si naveo, ali je tu bilo i nekih elementa pevačkih koje pre toga, a ni posle toga nismo nikad više videli..

Radi se samo o ukupnom utisku. Vokal moze ostaviti dobar utisak ali i ne mora, imali smo primer rumunskog Cezara. Sta god da radio Ako to radis dobro svi ce ti dati poene, Ako ne ostavljas dobar utisak mozes pevati kroz 6 oktava i plesati na trepavicama nece ti niko dati poene. To je sva filozofija

Radi se samo o ukupnom utisku. Vokal moze ostaviti dobar utisak ali i ne mora, imali smo primer rumunskog Cezara. Sta god da radio Ako to radis dobro svi ce ti dati poene, Ako ne ostavljas dobar utisak mozes pevati kroz 6 oktava i plesati na trepavicama nece ti niko dati poene. To je sva filozofija
To su izuzetno nekvalitetne, kič kompozicije, pop opera, Elina Nechajeva, Cezar, Jacques Houdek težak evrovizijski kič, šund, nekvalitet, to baš ne podnosim.. :)
Čak su mi manje omiljeni od "treskavaca" kako Choda kaže.. Pogotovu ako "treskavci" imaju dobar vokal, onda ih obavezno pohvalim.. :)

Mrmobolja!
:D Dobro de, 2013. mi se dopala Moldavija, pao sam na nju uživo u Malmo Areni, nekako me kupila.. A i rumunski jezik mi je tu zvučao jako prijemčivo.. :)

@Ro97 @Petar

Smesta prekinite.. Iako mi je beskrajno smešno 😄😂, ne želim da ispadne da ja nešto ističem sebe, samo diskutujem..

Moldavija 2013 je kič kompozicija?!
Pa i nije toliko, kad razmislim možda mi se zato i dopala, ali ovde sam prvenstvo mislio na nastup, efekte i odeću, nekako mi se tu dopalo sve to, a nije bilo očekivano za mene samoga, u tom smislu.. :)
A Australija 2019? :D

To su izuzetno nekvalitetne, kič kompozicije, pop opera, Elina Nechajeva, Cezar, Jacques Houdek težak evrovizijski kič, šund, nekvalitet, to baš ne podnosim.. :)
Čak su mi manje omiljeni od "treskavaca" kako Choda kaže.. Pogotovu ako "treskavci" imaju dobar vokal, onda ih obavezno pohvalim.. :)
Vidis kako ti sve kao i ziri

Pa mislim ono, ova kompozicija je sve samo ne kič. A to propratno jeste bilo kič.

Pola Evrovizije je kič obrni okreni, i ne kažem to u onom kontekstu u kome kažu ljudi koji je ne prate i pljuju. Nego kič nije samo jeftina prenakićenost bez poente, kič je i patetika, i prenaglašena nostalgija, i opšte mesto je kič. I Đorđe Balašević je bio svojevrsni kič. Ne bih uopšte kritikovao ne samo Evroviziju već i bilo šta kroz kategoriju kiča, nezahvalno je.

@Peace

Ja ih pohvalim, ali ne stavim ih nužno visko na svojoj listi.. :)

Back