E pa to i je problem, što se sve više i više dozvoljava u tom pravcu da klizimo ka playback show-u, a to ne vidim svrhu onda ako se desi, to nije festival onda, ponajmanje takmičarski, čemu onda izlazak na binu, pustite spotove, na TV, pa glsajte..Ahahaha, vokal kao faktor na Evroviziji, novo 2005 novooo
Bukvalno je dovoljno samo da ne falširaš u sopstvenoj pesmi lol
Jao, nemoj tako, bilo je svega što si naveo, ali je tu bilo i nekih elementa pevačkih koje pre toga, a ni posle toga nismo nikad više videli..Mislim da je Aminati mnogo više pomogao opšti umetnički i stilski dojam i ta mistika, a pre svega sama pesma koja i kreativno i produkcijski kida, nego što joj je pevanje bilo presudno.
To su izuzetno nekvalitetne, kič kompozicije, pop opera, Elina Nechajeva, Cezar, Jacques Houdek težak evrovizijski kič, šund, nekvalitet, to baš ne podnosim..Radi se samo o ukupnom utisku. Vokal moze ostaviti dobar utisak ali i ne mora, imali smo primer rumunskog Cezara. Sta god da radio Ako to radis dobro svi ce ti dati poene, Ako ne ostavljas dobar utisak mozes pevati kroz 6 oktava i plesati na trepavicama nece ti niko dati poene. To je sva filozofija
Mrmobolja!
Pa i nije toliko, kad razmislim možda mi se zato i dopala, ali ovde sam prvenstvo mislio na nastup, efekte i odeću, nekako mi se tu dopalo sve to, a nije bilo očekivano za mene samoga, u tom smislu..Moldavija 2013 je kič kompozicija?!
Vidis kako ti sve kao i ziriTo su izuzetno nekvalitetne, kič kompozicije, pop opera, Elina Nechajeva, Cezar, Jacques Houdek težak evrovizijski kič, šund, nekvalitet, to baš ne podnosim..
Čak su mi manje omiljeni od "treskavaca" kako Choda kaže.. Pogotovu ako "treskavci" imaju dobar vokal, onda ih obavezno pohvalim..![]()