gb Ujedinjeno Kraljevstvo 2023: Mae Muller - I Wrote A Song

Efekat iznenađenja u minusu. Ovo je još jedna u nizu tipičnih radio pesmica na koje se jedva obrati pažnja prilikom slušanja. Meni je ok u principu, ali mislim da se vraćaju na desnu stranu tabele 99 posto.

Djeluje mi kao pjesma koju je Dua Lipa snimila neke 2017-e onako za svoj gušt ali je ipak odlučila da je ne izbacuje na muzičke platforme jer se plašila reakcija obožavatelja i muzičkih kritičara... :p
Onako, fino je to sve i ispeglano ali za ovaj žanr treba neka ''žiška'' u pjesmi koja bi je dodatno razmrdala, ne znam da li će za nastup ići na foru klasičnog bop-a ili će nešto eksperimentisati...
''Space man'' koliko god da nisam mogao smisliti, opet moram priznati da je kompetitivna pjesma, dok ova mi više služi kao host entry za popunjavanje programa... U svakom slučaju i ovo je pomak, daleko od toga da je loša, vjerovatno jedna od najboljih njihovih za 10-ak i više godina unazad (to baš i nije teško dostići).

Meni je refren toliko zarazan i keči kao retko sta sto sam čuo na ESC-u zadnjih par godina.

Meni je refren toliko zarazan i keči kao retko sta sto sam čuo na ESC-u zadnjih par godina.
Ništa nije catchy vise od Austrije ove godine,realno verovatno ce Austrija i imati najveci svetski hit ove evrovzije cak i da ne prodje sjajno kako mnogi ocekuju..jednostavno pesma je medju retkim bas zaraznim i hvata na prvu bas lako udje u usi,kao prosle godine sto su svi nakon jednog slusanja prilicno lako zapamtili Biti zdrava,Holaaa mi bebe beee,Heeej hoo let's gooo itd itd.....

Videćemo kako će izneti to. Sama pesma ulazi odmah u glavi, ne sećam se da sam nekad bio ovoliko navučen na neku ESC pesmu još od Sofi Marinove.

Mislim da će Noa da je pojede uživo u svakom slučaju. Ni njena pesma nije jaka sama po sebi, ali znamo unapred da će uživo biti ludilo, pesma je tako pravljena. Ovo više vidim kao Irsku prošle godine po potencijalu, mada mi je i ta pesma bila dosta bolja.

Back