ua Ukrajina 2022: Kalush Orchestra - Stefania

Tinte

Ekspert
Joined
5 Feb 2022
Messages
1,166
Points
113
Zao mi je, ali licno ne mogu da ih smatram pobednicima, jer za mene nisu. Jeste da se moze pricati bukvalno za sve pobednike da su pobedili zbog ovoga ili onoga, politicki ili zbog nekih drugih razloga, pogotovo ako to nije tvoj favorit i pesma ti se ne svidja; ali ovo je bilo previse. Ne smatram da je ovo namesteno.
Cak i da se takmicila Alina Pash, koja bi mi bila apsolutni favorit i to bi mi bila jedna od najboljih evrovizijskih pesama (sigurno u ovom veku), ne bih je smatrao pobednicom.
Pesma kao pesma mi se dopada, slusacu je i to ne menja stvar.
A sto se tice organizacije, skeptican sam da ce se odrzati u Ukrajini, jer se ne zna kada ce zavladati mir. Nazalost.
 

MarkoH

Novajlija
Joined
20 Apr 2022
Messages
37
Points
8
Ne mogu da se pomirim da je Ukrajina pobijedila. Ne vjerujem da mogu organizirati tako da najbolje da UK dobije organizaciju.
 

Bebi

Aktivan lan
Joined
8 Feb 2022
Messages
97
Points
23
Komentar na pobednike? Hmmm...Pa, smatram da je ESC do鱉iveo svoj vrhunac u tome kako je i nastao. Kontam da im ovo bila zamisao '56 kad su ga osnivali, da e doi dan kad e Evropa biti ujedinjena. I evo. Jeste gorko, pripisuje se politici. Meni je vi禳e solidarnost u slu鱉bi politike propagande, pesma nije sama po sebi obojena politikom ko Jamala. Ja ESC prihvatam kao takmienje sa udelom politike, to svako od fanova treba da se pomiri s tim i ne 鱉ali 禳to sve nije isto i ne vrti se sve oko pesme. Meni je ta dinamika dogaaja itekako zanimljiva jer govori o dru禳tvu kao takvom.
 

McSteamy

Novajlija
Joined
23 Jul 2022
Messages
47
Points
13
Nista lepo za ovo cudo nemam reci. Da je Alina otisla ne bih se punio nikako njihovo pobedi ali sa ovim, stvarno jako lose
 
Top