Preslusao pesme uzivo. Meni se uopsteno dopada ponuda. Nakon uzivo sto sam cuo i video, ovako izgleda neki rang:
Ocena 5
1. Tember Blanche – "Ia vdoma" Ovo mi je ubedljivo najbolje bilo. Pesma mi tako prija. Nenametljiva, a ulazi u usi.
2. Moisei – "I'm Not Alone" Odlican uzivo. Popravio mi se utisak, a i zanimljiva mi je ova kombinacija kompozicije.
3. Jerry Heil – "When God Shut the Door" Ovo me podseca kao ona Diva iz "Petog elementa", a tu pesmu volim. Slazem se sa Ivanom da bolje zvuci uzivo.
4. 2Tone – "Kvitka" Moji favoriti, ali su vokalno nesto bili slabasno. Pogotovo u pocetku.
5. Krutь – "Kolyskova" Ipak mi uzivo nije bila tako dobra. Pesma mi se dopada, ali nije mi bilo tecno.
6. Angelina – "Stronger" Vise bih voleo da je pevala na ukrajinskom. Ni ona se nesto nije snasla uzivo.
Ocena 4
7. Demchuk – "Alive" Bas fino zvuci, pesma mi je sasvim ok.
8. Fiinka – "Dovbush" Iako mi se pesma nesto ne dopada, ali ona je po mom misljenju pojela pesmu. Meni je ona za pobedu, ali tesko da ce biti bolje plasirana od 8. mesta.
9. Tvorchi – "Heart of Steel" Nemam neku zamerku, osim sto mi se pesma toliko ne dopada da bude medju boljima. Lepo su mi zvucali uzivo.
Ocena 2
10. Oy Sound System – "Oy, tuzhu" Ova ocena je previse. Meni je ovo totalno nepovezano.