ua Ukrajina 2025: Ziferblat - Bird of Pray

Da, mislim da je nedovoljno. Neko se odluči da u tih par sekundi otkrije najlošiji deo nastupa, a neko otkrije najbolji. Kakav je bio isečak Ukrajine?
Pao sa 10. na 11. mesto... uf, to je baš neka značajna razlika. Siguran sam da će taj pad doneti prevagu na kraju.
Ne, Ukrajina je u semi 1 juce bila na 5. mestu a Princ je sad u semi 2 na 12. Jasno sam govorila o sansi za kvalifikovanje i ne smatram da nam je rezija popravila sanse. I da, emiteru je u interesu da pokaze ono sto smatra za najgori isecak, idi molim te. Ono sto su pokazali u isecku je o cemu su Princ i Rts pricali da je shocking, WOW momenat, kakav crni odlazak u pakao, ono je ciscenje patosa. Ali, videcemo sutra finalan proizvod, mozda poprave kadrove.

Ne mogu ja ovo izvrtanje napisanog... uopšte nisam pominjao koja je na kladionicama bila Ukrajina, već kakav je bio isečak, ako već poredimo isečke. Moje mišljenje - slab, loš, neubedljiv. Mada ja to mislim i za nastup u celosti, kao i za pesmu.
A poređenje pozicije Ukrajine na kladionicama sa Srbijom tek ne bih komentarisao. Kao da ne znamo kako i zašto su bili na toj petoj poziciji.

Mislim da i mi na forumu ovo treba da bojkotujemo, i da nista vise u buducnosti ne treba da komentarisemo u vezi Ukrajine, jer nema logike vise, najbolje je da je proglase za clanicu velike sestorke nego da nekoj zemlji zauzima mesto u polufinalu za finale.

Nije mi u prirodi “izvrtanje”. O ukusima ne vredi raspravljati, ali o (ne) profesionalno uradjenom i kreativnom nastupu da. Pitaj nekog rezisera da ti objasni razliku izmedju rezije i kreativne direkcije naseg i ukrajinskog nastupa. Svako dobro zelim.

• Like
Reactions: FFM
Ovo nije toliko loše delovalo na probama, ali kad sam video sve na TV-u, baš sam se zaprepastio. Ispod svakog nivoa, pogotovo za Ukrajinu koja ima renome na ovom takmičenju.

Nezasluženo finale skroz. Bilo ko drugi da je ovo poslao, uveliko bi već spakovao kofere i tu je apsolutno sve jasno kada je o ovoj pesmi reč.

Ja baš volim ovu pesmu. I s tog aspekta drago mi je da je prošla. Odrasla sam na prog roku i podržala bih je bilo koja zemlja da je poslala. Ali razumem perspektivu ljudi koji su ljuti što misle da je ova pesma prošla zbog toga što je ukrajinska i verovatno su u pravu. Ne zbog toga što je pesma loša jer nije, nego što verovatno evrovizijska publika ne uživa i nije naučena na ovaj žanr. Ali sa druge strane mi je i drago što ju je baš Ukrajina poslala jer jedini i imaju tu privilegiju da se kockaju i da ponude i podele ovakve danas već zaboravljene stvari. I lično zbog toga sam srećna što su prošli.

Razumem da ovogodisnje pesme Ukrajine i Italije nisu za tipicnu evrovizijsku publiku i da nece dobro proci. Ja, koja volim progresivni i retro rok cu glasati za obe. Isto tako za Litvaniju koja je indy rok. Glasam za sve tri zemlje.

Meni od pomenutih jedino Litvanija top, valjda više volim kad mi se kroz te žanrove servira mrak i jeza.
A Ukrajina mi je malo zanimljivija od Italije, cenim veći stepen neobičnosti pesme i izraza.
Italija mi je tu nekako najslabija karika.

Naravno, samo o ličnom ukusu i senzibilitetu govorim; van toga mislim da Litvanija tu nažalost ima najveće šanse da flopne.

Zaboravili smo da kmecimo za to sta ako oni pobede nekako lol

Volim ovu pesmu ali je nastup bio skandalozan. Vokalno se raspadao i vizuelno je izgledalo katastrofa.

Sada znamo da u ovakvoj političkoj klimi ne mogu ispod 9. mesta.

Osvojili su pf i bili u top 10, i ovi će nas zajebavat kao i Izrael koliko god budu htjeli

Svaka čast, treba i to umeti. Zamisli da ti svi od samog početka govore kako si možda i najgora pesma na izdanju, a ti lagano pokupis pobedu u pf i to budeš i ispred favorita kladionica 🙏

Šta god da pošalju imaće porciju sažaljivih poena i to je to. Apsolutno nezasluženi plasman iako mogu da razumem da postoje ljudi kojima se ovo sviđa. Nisu najgori ali objektivno da je bilo koja druga zemlja ovo poslala, ne bi finala videla, i to smo apsolvirali.

Meni je licno Ukrajina bila super. Izuzetno moderna, progresivna, hrabra kompozicija i super izvodjenje.

Smešno. Da je neka druga država (osim još i Izraela) poslala ovako kritičan nastup, još kritičnije pevanje i mlaku pesmu, ne da ne bi osvojila polufinale, nego bi bila u bottom 3 u polufinalu. . Zbog ovakvih stvari se sve više i više hladim od Evrovizije iz godine u godinu.

Ja isto, nadrealno je da ovakva nazovi pesma i nastup završe u top 10, a ljubili bi patos iza zastave bilo koje druge države. Nekada sam zaista imao dosta dobro mišljenje o njima kao ESC naciji, ali ovo u poslednjih par godina je prevršilo svaku moguću meru, ogadili su mi se do krajnjih granica.

Neka sledeće godine ispropaju strategiju slanja podrigivanja u mikrofon, mislim da će pokazati da i tako nešto može završiti u vrhu. 💀

Ovaj pjevač je sinoć bio u svakom pogledu toliko kriminalno loš, jezivo.
Top 10 za ovo je smiješan

Очајна песма, катастрофално певање, реално међу 5 најслабијих ове године. Али добро, ро је што је

Back