ua Ukrajina 2025: Ziferblat - Bird of Pray

Toliko sam besan zbog njihovog prolaska. Ovo sve je bilo katastrofalno i ziveo sam za to da konacno ispuse. Ali puste zelje, pusti snovi, to je "miljenica Evrope" Ukrajina...

U nastup ove zemlje je ulozeno mnogo truda i radili su ga kompetentni ljudi, za razliku od naseg koji izgleda za tri dinara.

Ne znam, meni je ovo bilo lepo, kupila me je pesma. Razumem ostale jer nije takmičarska pesma uopšte plus gnev zbog Ukrajine kao Ukrajine na ESC.

kakvi to kompetentni ljudi su ulozili trud oko ovog nastupa. Ovo je bilo na nivou svetosavske priredbe u OŠ Ćirilo i Metodije

Budite realni. To sto se tebi i vecini ne dopada pesma je drugo, ali ne moze se ovaj nastup uporediti sa nasim, rezija je izvanredna, estetika 70-ih, etericne boje, led, fora sa pticom koja svetli, sve koherentno sa muzikom, dok mi imamo balkansku baladu koju peva muskarac zeni u koreografiji sa 4 twinka obucenim u crno sado, koji se uvijaju oko princa- koreo ovde je svetosavska priredba. Plus se na tirkiznom tepihu pojave nasminkani i sa zenskom tasnom. 🤷🏻‍♀️

jezivo je da prolaze sta god da posalju, a ispadaju zemlje koje su imale bolje pesme i nastupa

Pesma je zapravo vrlo lepa i neobično sastavljena. Instrumental je slojevit i ima dosta lepih i suptilnih ukrasa, podseća na momente na Pink Flojd. Muzički gledano, ovo je potpuno zaslužen finalista 👏🏻

Međutim, nastup je bio prilično loš i vrlo sam negativno iznenađen koliko je sve gore izgledalo nego na NF 😬 Vokali, kostimi, svetla, režija, onaj nepotreban filter preko celog nastupa, sve je bilo mess.

Jedino sto mi se svidelo ovde su ove devojke prateci vokali sa lampicama. Od ovog filtera me zabolela glava.

Evo i na grčkoj televiziji jednoj komentarisali polufinale, razočarani ispadanjem Kipra i ponavljaju kako nije zaslužila Ukrajina da prođe, čak je i novinar jedan rekao 'ne zaslužuje, ali prošli su zbog situacije u kojoj su'

Očekujem da baš nisko budu kod žirija, a od publike da dobiju manje od Tvorchija

U nastup ove zemlje je ulozeno mnogo truda i radili su ga kompetentni ljudi, za razliku od naseg koji izgleda za tri dinara.
Nisam video neki poseban trud oko ovog nastupa, osim lepog početka, sve ostalo smućni pa prospi. No dobro, o ukusima se ne raspravlja... ali mi je vrlo zanimljivo da porediš ovaj nastup, koji smo videli, sa našim koji još uvek nismo.

Ne treba njima nastup, mogu se samo pojaviti, odstajati 3 minuta na sceni i glat finale. 💀 Svi znamo i kako i zbog čega, baš je postalo suvišno to komentarisati, ali me svaki put iznervira.

Nisam video neki poseban trud oko ovog nastupa, osim lepog početka, sve ostalo smućni pa prospi. No dobro, o ukusima se ne raspravlja... ali mi je vrlo zanimljivo da porediš ovaj nastup, koji smo videli, sa našim koji još uvek nismo.
Ok ti mislis da je onaj isecak naseg nastupa nedovoljan da donesemo sud? Danas smo posle probe pali na 11. Mesto na kladionicama, sto dovoljno govori koliko su nastup i rezija uzdigli ili pokopali pesmu. I ne radujem se tome, volela bih da nastavimo sa kvalifikovanjem, ali realnost je drugacija.

Ok ti mislis da je onaj isecak naseg nastupa nedovoljan da donesemo sud? Danas smo posle probe pali na 11. Mesto na kladionicama, sto dovoljno govori koliko su nastup i rezija uzdigli ili pokopali pesmu. I ne radujem se tome, volela bih da nastavimo sa kvalifikovanjem, ali realnost je drugacija.
Da, mislim da je nedovoljno. Neko se odluči da u tih par sekundi otkrije najlošiji deo nastupa, a neko otkrije najbolji. Kakav je bio isečak Ukrajine?
Pao sa 10. na 11. mesto... uf, to je baš neka značajna razlika. Siguran sam da će taj pad doneti prevagu na kraju.

Back