Lignjoslav
Ekspert
Da ima pravde pa da ispadnu. Ovako je to "miljenica Evrope" Ukrajina. Puste zelje, pusti snovi...
Ja nemam problem da ih pohvalim kada imaju dobru pesmu, prošle godine sam šta više i navijao za njihov što bolji plasman. Ove godine su mi baš loši i nisu za finale. Mislim da ima boljih i da će nekome nepravedno zauzeti mesto u finalu samo zato što imaju najjaču dijasporu po Evropi. A generalno Ukrajinu kao zemlju u kontekstu esc-a baš mnogo volim, slali su takve pesmetine godinama unazad. Samo mi se pesma a ni nastup ovaj put ne sviđaju, verujem da ima i onih kojima se sviđa, sve je to normalno i okej.Ocito su isli na retro efekte, da bi podsecalo na snimke rok nastupa sedamdesetih godina. Sve im ima veze sa vezom. Na ovom forumu vlada mrznja prema Ukrajini, shvatam i razloge nesimpatisanja, ali mi deluje da je uvek po difoltu.
Pa to su možda 3-4 osobe negativno komentarisale prošle godine, nije lepo zbog te nekolicine reći da na forumu vlada mržnja prema Ukrajini.I prosle godine je masa ljudi komentarisala vrlo negativno Ukrajinu, da bi trebalo da se izbace sa Esca. Po meni su jedna od najzanimljivijih zemalja na Pesmi Evrovizije. Muzicki i produkciono, ne politicki.
Пипи освештај сеOcito su isli na retro efekte, da bi podsecalo na snimke rok nastupa sedamdesetih godina. Sve im ima veze sa vezom. Na ovom forumu vlada mrznja prema Ukrajini, shvatam i razloge nesimpatisanja, ali mi deluje da je uvek po difoltu.