ua Ukrajina 2025: Ziferblat - Bird of Pray

Da ima pravde pa da ispadnu. Ovako je to "miljenica Evrope" Ukrajina. Puste zelje, pusti snovi...

Nije nemoguće da Ukrajina nekada ispadne, samo što taj koji ispadne mora da ima još slabiji paket od ovog što je ponuđeno. Osetiće se svakako manjak glasova ove godine za njih.

Jedino što mi se dopada u celoj priči je revamp pesme, kadrovi i kostimi su blagi užas.

Ово је убедљиво најгора проба коју смо до сада видели. Очај живи. У реалном свету и нула бодова је превише за ово

• Like
Reactions: Lux
Ocito su isli na retro efekte, da bi podsecalo na snimke rok nastupa sedamdesetih godina. Sve im ima veze sa vezom. Na ovom forumu vlada mrznja prema Ukrajini, shvatam i razloge nesimpatisanja, ali mi deluje da je uvek po difoltu.

Па прошле године је пјесма била један од фаворита форума ако се не варам, много фанова је било, тако да не знам о каквој мржњи причамо

Nije do Ukrajine, do pjesme je. Kad su dobri, forum i fanovi generalno ih podrže.

Ovo ove godine je stvarno level litavski Fusedmarc iz 2017., a pod zastavom Ukrajine se nažalost čini ko da je Shkodra Elektronike.

I prosle godine je masa ljudi komentarisala vrlo negativno Ukrajinu, da bi trebalo da se izbace sa Esca. Po meni su jedna od najzanimljivijih zemalja na Pesmi Evrovizije. Muzicki i produkciono, ne politicki.

Ocito su isli na retro efekte, da bi podsecalo na snimke rok nastupa sedamdesetih godina. Sve im ima veze sa vezom. Na ovom forumu vlada mrznja prema Ukrajini, shvatam i razloge nesimpatisanja, ali mi deluje da je uvek po difoltu.
Ja nemam problem da ih pohvalim kada imaju dobru pesmu, prošle godine sam šta više i navijao za njihov što bolji plasman. Ove godine su mi baš loši i nisu za finale. Mislim da ima boljih i da će nekome nepravedno zauzeti mesto u finalu samo zato što imaju najjaču dijasporu po Evropi. A generalno Ukrajinu kao zemlju u kontekstu esc-a baš mnogo volim, slali su takve pesmetine godinama unazad. Samo mi se pesma a ni nastup ovaj put ne sviđaju, verujem da ima i onih kojima se sviđa, sve je to normalno i okej.

Па и мени су једна од најјачих земаља и имали су генијалне и пјесме и наступе, али то ме не спречава да кажем да ми је ово вјероватно њихов најгори пакет до сад и да, по свему виђеном, не заслужују финале али ће у исто проћи.

Као што ни Шведска пречесто не заслужује да је жири пумпа поенима, али ту смо гдје смо

Bez veze je reći da neko mrzi Ukrajinu pa da mu se zato ne dopadaju ni pesma ni nastup.

Od svih isečaka sa proba koje smo do sada videli, ovo mi je jedan od najlošijih, i to nema baš nikakve veze sa politikom. Sve mi izgleda loše, od izgleda scene, preko kadriranja, do kostima. Veoma neinspirativno i to je utisak na koji imam pravo, nebitno da li je retro i da li ima vezu s vezom. Nisam fan ni pesme, ali nastupom nisu uspeli da održe ni već stečeno mišljenje, već su dodatno pokvarili opšti utisak. I taj retro efekat treba da bude sa merom, kombinujući sa modernim mogućnostima na bolji način.​

I prosle godine je masa ljudi komentarisala vrlo negativno Ukrajinu, da bi trebalo da se izbace sa Esca. Po meni su jedna od najzanimljivijih zemalja na Pesmi Evrovizije. Muzicki i produkciono, ne politicki.
Pa to su možda 3-4 osobe negativno komentarisale prošle godine, nije lepo zbog te nekolicine reći da na forumu vlada mržnja prema Ukrajini.
Ove godine malo više ljudi negativno komentariše pesmu, što je i logično jer je pesm dosta slabija i nije po ukusu esc fanova, ali i ni to ne znači da je u pitanju mržnja.

Prošle godine Ukrajina bila jedan od favorita, meni lično su bili na 2. mesto i zaslužili su svoj plasman, ove godine će plasman imati samo na osnovu toga što su Ukrajina.

Пипи освештај се

Slaba sam na retro i indy rok u moru genericnih pop pesama. Moram da reagujem na negativne komentare. Glasacu za sve rok pesme ove godine.

Last edited:
Ukrajinci opipavaju koliko rizično mogu ići da ne ispadnu iz polufinala. Očekujem sledeće godine džez pesmu poput onih što zauzmu 18. mesto na Eesti Laulu.

Nije ovo loše ali svakako, za njihove standarde, preslabo. Možda i njihova najslabija pesma do sada, uz "Hasta la vista", sa kojom su i debitovali 2003.

Ne znam koji je krajnji domet, imajući u vidu sve činjenice. Prolaze u finale na konto zemlje koju predstavljaju. Da je ovo poslao San Marino, s druge strane, bio bi patos u polufinalu.

Back