ua Ukrajina 2025: Ziferblat - Bird of Pray

Konačno nešto što nije potpuno dosadno.
Koketiraju u pesmi sa svim i svačim, a ipak ne uspevaju da je upropaste. Na milion mesta dođu do ivice, a ipak se ne okliznu.
Respekt. Baš vešto sklopljeno. (y)

Negdje je odmah bilo jasno da će oni pobijediti, ali ja usprkos tome ne mogu i dalje naći jedan jedini valjani razlog zašto, pogotovo u onakvoj konkurenciji.
Na silu ubačen etno samo da bi zadovoljili formu koju zadovoljavaju unazad pet godina, diskutabilan engleski izgovor, pjesma kao takva koja je blijeda, nepamtljiva i jednostavno non event... Doslovno zvuči ko pjesma koju Ukrajinci šalju kad su domaćini pa ne mogu ispasti. Slažem se s rečenim da ovo finala ne bi vidjelo za tipa Maltu, Hrvatsku, Letoniju...

Jeste da se stalno kace na taj etno, ali i dosta eksperimentisu sa druge strane.
Dopada mi sto Ukrajince uopste ne dotice misljenje stranaca kada biraju svoje pesme, veoma su dosledni sebi i svom osecaju.

Ako su Tvorchi i Tereza Marija bile u top 10, i ovo ce sigurno.

• Like
Reactions: FFM
O.Torvaldova mi je bila odlična pesma u odnosu na ovu u poređenju šta su slali kao domaćini

Neobican i hrabar izbor, nazalost pesma po meni ne ostaje u glavi i nije pamtljiva uopste. Daje vajb necega sto bi Belorusija poslala u svoje vreme. Vrlo verovatno ce Ukrajinci to nastupom opet podici za lestvicu vise, ali opet, nije mi to to.

Ово ми дође као нека песмица на некој студентској летњој журци у подруму неке старе фабрике, а они као трибјут бенд десетак познатих извођача.

Шта знам, није ми досадно јер је баш динамично али....

Kako mi samo idu na zivce i ovaj bend i ova pjesma i Tina Karol

Šteta što 2012. nije glasala samo publika, pa da i oni imaju jedno ispadanje.

Jel ovu zemlju predstavljala Ani Lorak? Kakav raspad…
Ани Лорак једина украјинска дива, сада санкционисана и забрањена у Украјини (не може ни да уђе у земљу) смешка се из Москве гледајући ове анонимусе.

Лоракова је колико се сећам етничка Рускиња, живи и ради у Москви и нема неко критичко мишљење о руској агресији на Украјину. Стварно ме чуди да су јњ прогласили персоном нон грата у Украјини.

Back