ua Ukrajina 2025: Ziferblat - Bird of Pray

Toliko mi se ne sviđa ova pesma, nekako me totalno iritira, a pogotovo onaj deo im begging you... Slike sa proba su mi jezive i stvarno bih voleo da po prvi put nekim čudom Ukrajina izvisi za finale.

Pusti snovi... Da su ovo slali pre 5 godina, pa bi možda i izvisili, sada su pretplaćeni na finale, šta god slali. 💀

Ovo će nažalost gotovo sigurno u top 10 zbog ukrajinske dijaspore. Nema ni govora o ispadanju u polufinalu.

Meni ovo baš loše izgleda, a ovaj blur efekat je blamantan, kao desetogodišnji ja dok sam slikao svoj prvi selfi pa podesio efekat na max.

Kakav je ovo jasifikovan filter? 😭 Poljska delegacija je zvala i traži nazad svoje efekte.

Ne znam šta se desilo, ali sve je gore nego na Vidbiru. Kostimi, propovi, svetla i frizure. Frontmen izgleda kao da mu je kosa potpuno spaljena od blajhanja.

Volim ovu pesmu, ali ovaj nastup ne obećava…

Kad Princ prođe u finale pa nas krenu prozivati da prolazimo samo zbog dijaspore ali riječ neće reći za ovo 😄

Meni je pjesma kao pjesma okej i za prolaz sa 10. mjesta

jbm ti zivot kad placem za vidbir nastupom. Vratitie basticu i tamniju kosu sta je ovooo 😢

Foto: Sarah Louise Bennett / EBU

250507_Sarah Louise Bennett_EBU_13886.webp
250507_Sarah Louise Bennett_EBU_13795.webp

Dođeš iz prošlosti, pogledaš ove fotke i pomisliš da je u pitanju nastup San Marina, toliko loše deluju.

Back