Zorja

Pesma Ljubav (To si ti) mi je najkompletnija. Emocija koja se gradi od početka do kraja, sa tekstom koji je vrlo dobro legao i super kulminacijom na kraju. Vrtim je u krug.

Tetno super, nedostaje mi jači tekst i malo više da se eksperimentisalo sa melodijom.

Generalno za prvi album vrlo dobro, iako mislim da još uvek nije našla svoj stil. Najbolje se pokaze kad se sprema za PZE, tada legne sve što treba nekako.

Voleo bih da radi ozbiljnije stvari u smislu tekstova i aranžmana, ne znam da li su zaista dobri tekstopisci toliko skupi, a li ima mladih alternativnih talenata koji kidaju.

Npr Jymenik ubija kakve tekstove ima. Ili Benjamin Krnetić koji Senidi radi remek-dela od tekstova. Zapravo mislim da Zorja treba da ide Senidinim stopama - pravi hitove, ali ne u lošem smeru.

Svakako, slušaću je, nek je sa srećom album prvenac.

Za album prvenac ovo je zaista fantastično odrađen posao, mnoge kolege bi mogle da joj pozavide. Ovo je moj top 3 koji se konstantno menja:

1. Tetno - Samo danas sam strimovala ovu pesmu preko 30 puta, ne pamtim da mi je skorije nešto ovako ušlo u glavu na keca. Za osobe koje su govorile da Zorja ne može da ubode hit, e pa ima ga. 10/10.

2. Sama - Baladetina. Volim primese etna i ovde. Akcenat je na tekstu koji je pisala sama Zorja i svaki stih je fantazija, nekako neverovatno kako je za jako kratko vreme uspela da napreduje i u tom pogledu. Takođe je velika prednost što se konstantno razvija neka drama rekla bih da me podseća na luo ali ovo je ipak dosta smirenije. 9/10

3. Ja sam ona - Movie soundtrack. Za nijansu mi je lepša od (ljubav to si ti). Emotivno sam se povezala na keca. Nekako imam osećaj da bi svaka balada sa ovog albuma prošla odlično na esc-u uz malo dorade. Otprilike sve što je Princ želeo da uradi a nije uspeo. 9/10

Zorja je prevazišla sebe, oduševljen sam materijalom! Posebno mi se izdvojila "Tetno". Ova pesma, pogotovo sa dobrim nastupom, je materijal za top 5 rezultat na ESC-u. Kao što Milica reče...i mi Go_A za trku imamo :D

Što se mene tiče, samo je dodatno potvrdila da je trenutno najbolji (i najrealniji) izbor za ESC.

Back