Lightingstorm
Iskusan član
Možda sam bio previše kritičan na prvo slušanje. Album mi se vrti svaki dan, aloo
Ovo je pravi pristup.
Lik u ogledalu je, po meni, 100 puta bolja pesma od Zorja.Po ovoj izjavi se vidi da sledeci put kad dodje imace nesto vrhunski sa cim ce moci da se ide po vrhunski rezultat, ne neku filer pesmu tek reda radi da bi se pojavila. To pozdravljam
I Z i LUO su iako ne lose pesme, daleko ispod njenih mogucnosti
Kako je lepo sazrela i u razmišljanjima i načinu odgovaranja na pitanja novinara.
Pravo u metu. Baba Krmeljuša više nikome nije interesantna, nju samo treba na ignor jer se takve osobe poput nje hrane pažnjom a nažalost ljudi i dalje dele i komentarišu sve što ona uradi ili objavi.
Da, prelepa turska pesma iz tog filma koja je, kao i mnoge njene vrhunske interpretacije, ostala nezapažena.Јако добар албум првенац. Слушајући песме са албума случајно сам налетио и на неку на турском језику коју је отпевала за филм Ко је видео ову жену? (или како већ), и одушевио сам се истом.
Za dve pesme je relativno dobar trend, oko 1000 na sat. Ali, pesme su objavljene samo na Zorjinom kanalu gde ima 23000 pratilaca. Očekujem da se to promeni ako joj RTS pruži šansu da predstavi album u njihovim emisijama. Uzgred, većini naroda je sluh ispran od prepoznavanja umetnosti. Oduvek je tako bilo. Npr jedna Nada Knežević ( najbolji vokal u YU) bila je u senci slabijih a komercijalnih vokala.Skandalozno mali broj pregleda i streamova za novi album, sta je ovo pitam![]()
Relaps joj je najdraža. Isto, Zorja, istoo.Zorja & Radio S