Zorja

Neka ove godine uživa i promoviše album. 2026. da opet ide Konstrakta (ako je istina da će se prijaviti) i da ponovo skrene pažnju na Srbiju posle ovogodišnjeg fijaska. Onda 2027. Zorja + Teya sa pesmetinom na engleskom.

P.S. teško bi Teyina pesma pobedila dve godine zaredom, zato bolje 2027.🤭

Neće se prijaviti na PZE26. koliko imam info, osim ako ne iznenadi u poslednjem trenutku u šta sumnjam.

Ja ne verujem ni u šta dok ona sama ne kaže nešto a ona neće reći ništa javno dok ne bude sigurna u pesmu u koju ima i u svoju želju za takmičenjem. Tako da nijedan info ne može da bude jači od Zorjine reči a za sada odbija da govori o tome tj da se izjasni 100 odsto da li se prijavljuje ili ne. U budućnosti sigurno hoće ali kada će to biti e to ne znamo :D.

Јако добар албум првенац. Слушајући песме са албума случајно сам налетио и на неку на турском језику коју је отпевала за филм Ко је видео ову жену? (или како већ), и одушевио сам се истом.

Moram takodje da pohvalim album. Cuje se koliko je ovde ulozeno truda i talenta, aranzmani u pesmama zvuce nekako bas svetski. 👏

Nadam se samo da je fandom nece pritiskati da se sto pre prijavi za PZE. Polako, kad bude potpuno spremna, za dve, tri, cetiri godine, samo ce napredovati jos vise, pa ce samim tim taj projekat za ESC biti dosta uspesniji.

Album kida. Možda i najbolji domaći album koji je izašao u proteklih nekoliko godina. ❤️ Svaka pesma je na svoj način remek delo, na prvu su me najviše oduševile Tetno, Sama i Ljubav (to si ti). Svaka potpuno drugačija, a podjednako kvalitetna. Ona jednostavno jednom mora na ESC i tu nema govora. :love:

Po ovoj izjavi se vidi da sledeci put kad dodje imace nesto vrhunski sa cim ce moci da se ide po vrhunski rezultat, ne neku filer pesmu tek reda radi da bi se pojavila. To pozdravljam

I Z i LUO su iako ne lose pesme, daleko ispod njenih mogucnosti

Back