Zvezde Forum Song Contest-a

Kol ha'layla tako visoko😳 ja je poslušao nikad nakon tog FSC-a više nisam😂

Pa ja retko slušam izraelske balade, a tebi ja ta pesma samo jedna od ko zna koliko na plejlisti haha Nakon toga sam istražio još malo i dodao i ja nekoliko. :)

Čak iako je bila pretposlednja (🙃), meni možda najdraža pesma koju sam poslao do sad, jer mi je obeležila jedan stresan i lep period ovog leta, pa mi je baš drago da je još neko sluša 😍
još jedna njihova pesma "Secrets" mi je bolesno na repeatu, svaka čast na ulovu 👏👏👏

@Pokahontas
Ta pesma i tvoja (kao pobednička) su mi bile daleko najbolje na tom FSC-u. A šteta što je Magdalena bila tek pretposledja. Shum je pokidao sa odabirom!
i "Miracle" je isto super, zabezeknuo sam se kada sam video da si je ti poslao xD

A koja je bila najteža tema, gde je nemoguće bilo pronaći pesmu zbog uslova?

Joj "Izmišljeni jezici" - još čuvam tu rekapitulaciju, napravljenu na račuanaru pod Windowsom XP, slao sam Mapetovce, joke entry... :ROFLMAO: Bilo je i tu par ok pesama...

Ponekad pustim Yelenu - slala @etica a i Oonah, mislim da je @Majsta94 to slao i još jedna pesma - neki mađarski bend... mislim da je Ivana to slala.

@Bebi nisi napisao čija interpretacija Androvere ti je bila inspiracija za slanje ove pesme. :LOL:

Iz rekapitulacije, meni je ovo odlično finale, iako su uslovi bili teški. Elton Jonh mi je najslabiji.
Zašto je majka tek na 10. mestu?😆

Back