Ovo kao leksikon u osnovnoj, simpatično
1. Najbolja pesma svih vremena sa FSC-a po vašem mišljenju?
Don Diablo ft. Dragonette - Animale i moja prva 12ka ikada Nightwish - Nemo
2. Na čiji FSC biste se rado vratili?
Od obnove foruma je bilo baš simpatičnih izdanja. Evo npr 80s vs 90s (tetsujin), Slovenski FSC kod Marka, Baltički FSC kod Petra, sjajan FSC Rock kod Stefana, Bitka pobednika kod Destrya i Ruski FSC kod Milosa. To mi ovako na prvu pada na pamet.
3. Najbolji organizator FSC-a je..?
Ako cemo realno Boxy je tu postavljao standarde, tema manje više, ali organizacija na jako jako visokom nivou.
4. Nagradu za najbolju grafiku
organizacije dobija...?
Stole objektivno za klasu iznad.
5. Najlošija organizacija FSC-a u istoriji?
Što kaže Bebi bio je taj jedan FSC davno koji baš na ništa nije ličio, ali opet ne zameram.
6. Pesma koja je zaslužila finale a nije ušla? ( može i više)
Redovno mi ispadaju top bodovi, 10 -
Maya Buskila - Mimcha u'mimeni pre dva izdanja npr.
7. Pesma koja je pobedila a nije zaslužila tron? ( može i više)
Tu nisam merodavan, nikada nisam glasao iz hejta, ili nekoga namerno ostavljao bez poena i ako se možda nekome sa strane čini tako. Preko 50% pobednika od mene nije dobilo poene. Evo da se sećam pobeđivala je jedna Makedonka na FSC, Lara Zara tako nešto, meni tu ništa posebno, a vidim padanje u nesvest od ostalih.
8. Nagradu za najodgovornijeg FSC organizatora dobija..?
Stevan je bio ozbiljan.
9. Najomiljeniji FSC skandal?
Simon87 i cela banda glasača, cimeri, komšinice i sl.
10. Kog forumaša biste vratili na FSC a više se ne takmiči? (može i sa starog foruma)
Djudja, Any, Tutor Girl, Scooby
11. Po vama najuspešniji forumaš na takmičenju je..?
Leo lagano.
12. Koji forumaš šalje pesme najpribližnije vašem muzičkom ukusu?
Najviše sam se slagao sa Erin, po muzičkom ukusu verovatno moja braća Grobari Milos-S i Choda, često razmenjujem bodove i sa Ivanom, Djoletom, Destryem, Leom, Room i Endregom. U poslednje vreme na moje iznenađenje dosta se slažem i sa Eticom i Sparkle.