Zvezde Forum Song Contest-a

@Stole Practice makes perfect...(y)Kako ti vladaš grafikom ne sumnjam da i video obradu možeš da savladaš do perfekcije. Meni su se smučile rekapitulacije, mada sam ja realno i preterao...😫 Ali i programi za te stvari su sve zahtevniji, traže grafičke kartice pa i procesore kao za najjače kompjuterske igre.:(

Evo i jednog AI bonusa... Rekao sam mu da mi napravi nastup Lee Ru za Watching You. Ali je otišao korak dalje i napravio ultra realističnu sliku, što mi je malo i jezivo ahahaha rekao sam mu da žene budu siluete kao na onim fotkama, on napravio prave ljude lol. Pretvaraćemo sa da je ovo fotka sa stand-in probe, jer ovaj donji providni deo haljine ne može!

Using the same Eurovision-likestage setting, generate an image of a woman singing, one hand is on her waist, the other is holding a microphone. She's a silhouette, just like the images before, but she's wearing a black tight dress made of shattered glass. Behind her are two female dancers wearing the similar outfit, they're holding something that resembles a smart phone. The song they're singing about talks about bad influence of social media on our lives, so the backdrop is red and black, serious tones. The LED screens are showing something that resembles Matrix green letters, but they're red. Do either that or something similar to text bubbles.

Rezultat:

BAG1Dcd.png

Hteo sam onaj kostim iz spota, ali ne znam baš dobro da opisujem odeću. :(

Ako nije problem, neka admin/moderator spoji sa prethodnim postom. Tokom vikenda sam odradio i svoje ostale pobednike i spojio u ovaj kolaž:

Valentina Giovagnini - L'amore non ha fine
Ace Wilder - Busy Doin' Nothin'
Fleurie - Soldier
James Arthur - Little Love
Isak Danielson - Broken
Lea Rue - Watching You

8PorutH.jpg

Hvala tebi što si servirao te bengerčine :D Lako je praviti promptove kad pesme pucaju od inspiracije. Možda retroaktivno napravim za još neke pesme koje su me oduševile ove godine, ali ostaviću to za specijal i za onu listu najslušanijih FSC pesama u godini.

I to sam par puta proverio kako se zove čovek i promašio loool

Imam u planu da do kraja godine osmislim nastupe za deset svojih pesama - pet pobedničkih i pet dragih koje nisu pobedile.
Večeras sam odradio za dve pesme:

Moyka - Rear View

IMG_20231119_211935_162.webp

i pesmu koja me je predstavljala kada sam bio DF i koja bi ostala u polufinalu što je SKANDAL

FJØRA- Legacy

IMG_20231119_211853_009.webp

Je l' se seća neko? :D Ispala u pf, nažalost, prezarazna pesma.

Verovatno i dalje njen najbolji pokušaj, još uvek nisam čuo pesmu s kojom se sad takmiči.

Cleo učesnica aktuelnog FSC-a - na mom prvom FSC-u je slao Miloš97, doduše pesma je više nostalgična nego "porodičnoljubavna", ali nakon ubeđivanja sam je ipak prihvatio. Prvi predlog je bila neka pesma od Hurricane - ne sećam se kako se pesma tačno zove, ali ima jedna rečenica "nije me mama rodila naivnu" :eek: tako da je uzimajući to u obzir ova i više nego odgovarala.

Ne znam što Miloš97 ne učestvuje, ima dve pobede na FSC-u, baš je voleo da se takmiči.

Back