Zvezde Forum Song Contest-a

@Boxy PIsalo mi je da moram da napravim nalog na vimeo da bih video snimak, a kad sam napravio sad piše da je privatni snimak. Sredi to pa da odgledamo 😁

Sad je podešeno na public. Koliko je taj Vimeo komplikovan, ali barem može mnogo toga da se okači bez ograničenja za razliku od YT. 😡

Na ruskom FSC-u sam na finalnom Slušamou slao ovu verziju Jony-ijeve pesme, iako možda tu nije bio najbolji vokalno, ali mi se dopala energija, naročito gitarski solo. Posle je klip nestao sa YT. Tražio sam na nekom ruskom forumu upravo taj klip, i zaboravio na to skroz, Pre neki dan odem na taj forum - neko mi je okačio klip na nekom serveru, i pošto je prošlo prilično dosta vremena, klip je bio obrisan, ali pošiljalac je bio ljubazan da ga opet uploaduje. Ah sramota me kako sam užasno pisao na ruskom, a učio sam ga kao prvi strani jezik. Čak ne umem ni one ruske karaktere da otkucam, nego kopiram iz Google translate-a... :( Ali Титры mi je i dalje njegova omiljena pesma. Još ova uživo verzija.. ah 🥹

Na ruskom FSC-u sam na finalnom Slušamou slao ovu verziju Jony-ijeve pesme, iako možda tu nije bio najbolji vokalno, ali mi se dopala energija, naročito gitarski solo. Posle je klip nestao sa YT. Tražio sam na nekom ruskom forumu upravo taj klip, i zaboravio na to skroz, Pre neki dan odem na taj forum - neko mi je okačio klip na nekom serveru, i pošto je prošlo prilično dosta vremena, klip je bio obrisan, ali pošiljalac je bio ljubazan da ga opet uploaduje. Ah sramota me kako sam užasno pisao na ruskom, a učio sam ga kao prvi strani jezik. Čak ne umem ni one ruske karaktere da otkucam, nego kopiram iz Google translate-a... :( Ali Титры mi je i dalje njegova omiljena pesma. Još ova uživo verzija.. ah 🥹

Ko bese slao Jony-a?
Znam da mi ga je neko tada maznuo, samo sto sam hteo sa drugom pesmom da ga saljem 🤭

Pokušavao sam da opustim živce ali sam više iskidao živce jer nije ispadalo kako sam zamislio, al išćerao sam svoje. Tako da ću prvi blok zapaženih nastupa Bebilenda ekranizovati sad, ostatak kad se vrati inspiracija za komande.

Kelly Marie nije uspela da se plasira u finale 237. FSC-a, bila je 11. mesto prva ispod crte, al ostala je u srcu našem draga.

_bd1c3412-d76f-4ba3-a9b8-b86e69d2fb9a.jpg

Mikica magični nam je na domaćem terenu na 243. izdanju doneo 5. mesto nakon dužeg ispadanja u pf i najavio eru uspeha Bebilenda.

_2c6dad57-42c5-4e5d-9d4a-46debe6471aa.jpg

Rina Sawayama umalo da pobedi na 245., ali na ovom izdanju je naša država prošla poprilično zapaženo.

_194dc863-3b13-41f9-aa15-96626f27821d.jpg

Winona Oak nastupom refleksija iz ogledala je lepo očarala Stojkolend na 246. Zodiac izdanju.

_18f8e949-77fb-4a86-af04-8acb43bec4dc.jpg

Tina Turner odnela pobedu u Tetsulandu!

_f2549b0c-abbb-4a88-ab98-7d8c22a8f06d.jpg

Paramore nastavio uspešan niz na jubijelu i 4. mesto!

_5e2c4801-4018-4998-b217-4ea167a8ae6c.jpg

Muzička digresija Milosrdnice su lepo se pokazale u Dodolendu.

_bff1bbdb-6d61-4350-904c-3655e5380a53.jpg

Izgleda da je u Bebilendu jedan od kriterijuma da predstavnica bude trojeručica :D

Evo još malo AI sadržaja za vas večeras...

Servirali smo prelepe nastupe za odlične pesme, ali ove godine Petarstanu nisu cvetale samo ruže.

Fanovi FSC-a u Petarstanu su izglasali najdosadnije nastupe koje smo servirali ove godine:

3. mesto - Blame My Youth - Tentacles (DNQ)

Nastup je bio inspirisan spotom, ali je realizacija bila poprilično smor.

f3u0wTq.png

2. mesto - YENNE - Demons (DNQ)

Sama na sceni i sa, na momente, krindž koreografijom, naša lezbo rokerka zauzima 2. mesto na ovoj neslavnoj listi.

9Tp17c6.png

1. mesto - Renan Pitanga - Sax

Iako je trebalo da bude seksi, doživeo je flop svemirskih razmera i polizao patos u polufinalu. Ovo NIJE bilo seksi!

NQYjaBQ.png

I honorable mention, najgori stajling ove godine - girli

Y3ds7wT.png

Nisam pokušavao, ali verovatno može da se iskoristi kao pomoć, da ti da neku ideju. Mada verujem da bi opet ti morao da dopunjuješ neke informacije.

Back