Zvezde Forum Song Contest-a

@Filhy, uživaj, Sivert ima takav glas da me uvijek odnese negdje drugdje dok ga slušam. ❤️ Da biram jednu pjesmu koju bih morala slušati do kraja života, bila bi to Phoenix.

Počeo sam sa preslušavanjem FSC-a na kojima nisam učestvovao. Pošto sam naopak krećem od nazad a prvo slušanje palo je sa izdanja "May we meet again" by @zeleni

No time to cry
Nalan
Heat Waves
Who you are
Nije za nju
Zar ne
Des milliers de je taime
Čudo
Domska himna
Still got the blues
Monster
Universe
Standing next to you
Tridesete

Poljsko cvijeće

Jako sam lenj da tražim ko je šta slao ali evo nazivi pesama koji su mi privukli pažnju. Pronađite se sami <3 Sponzor: Spotify

Moram da se pohvalim da večeras pratim više koncerata na AF, među kojima su neki izvođači koje sam upoznao zahvaljujući FSC-u i to baš dva koja su učestvovala na onom kidajućem rok izdanju koje je pravio @Stefan28 :D

Mojih 12 poena je tada u polufinalu išlo sjajnom bendu Madrugada, a večeras ću zapravo gledati njihovog frontmena Siverta Høyema (koji je nastavio sa solo karijerom).

@cinque

Nisam ni pojma imao (propustio sam) da je @Margy učestvovala sa Sivertom na Miloševom nordijskom izdanju i nažalost ispala u polufinalu (suprotnom od mog) sa ovom sjajnom pesmom!

Na istom, Stefanovom FSC-u sam u finalu dao 7 poena za @MilanB i Palaye Royale.

Oni su mi se svideli da sam ih baš kod Milana ja sledeći put slao (241. FSC) i zauzeo sa njima top 10 plasman, a tu moram posebno da istaknem 12 poena od @Ro97 koji se naravno jako retko dese! :D
Nadam se da će večeras pevač zvučati mnogo bolje nego na ovom akustičnom live nastupu koji smo pratili tada u finalu. 😂

Au jbt meni je Majesty u live izvođenju najvoljenija pesma ikada, ne znam kako nisam primetila da ju je neko slao, mislim da sam proveravala. Sad na ovom izdanju u razmatranju opcija(za oba zadatka) pomislila sam na nju, ali audio ne bih slala, samo live, no on je u trajanju od 7-8 minuta, pa sam odustala. Ne mogu da verujem, eto, ljubav za sve ljude koji vole Siverta. Inače sam tu pesmu slala nekom forumašu koji je lajkovao ovaj post kao jednu od pesama koje su mi najdraže, ali on nije primetio da me obavesti o istom da ju je učio ovde, ccc, znači nije zapamtio 😉 U svakom slučaju slava Bogu da ju je neko slao, ja ne znam da li bih se na kraju mogla i usuditi da pošaljem, ne znam kako bih podnela bilo kakvu kritiku za nju. Svaka čast onom ko jeste.

❤ ❤ 🙏

Jedno od najnepravednijih ispadanja u istoriji FSC-a. Sreća pa je nepravda kasnije ispravljena kad je Gjan pobedila.

Za ovako toplo vreme i sezonu mora i plaža mi dođe kao kec na deset.
Nažalost, pesma mi nije bila te sreće da se dopadne dovoljnom delu foruma i plasira se u finale na 158. FSC-u.

Back