Zvezde Forum Song Contest-a

Ja bi dozvolio da samo jedan krug smije propustit, tri kruga mi je malo previše

Jedan propušten krug je sasvim dovoljno.
A i ovo što Marko kaže, ko ne misli da ozbiljno učestvuje, onda bolje da se ne prijavljuje.

Pa ako dopuštamo glasanje i forumašima koji ne učestvuju svakako je popularity contest. Njih ja nemam način da sankcionišem ako glasaju u jednom krugu, a u drugom ne.

Gde sam tu ja? Previse mi deluje komplikovano, ko bira pesme, a ko ima pravo glasa?
Mi novi ( ne stari kao sto je MO 😱👻) se snalazimo na forumu kako stignemo, jos kad ubacite neke stare igrice i fazone, deluje zbunjujuce. 👧

Bolje ti priznaj da si MO i takmiči se lepo kao čovek (ili žena). Takav si doprinos ostavila na FSC-u i sad da ne učestvuješ samo zato što hočeš da sačuvaš identitet koji ionako svi znamo. Nema smisla.

Preporučila bih i njima da se pridržavaju ovoga što sam napisala, mada je jasno da oni ne mogu da podležu istim sankcijama kao i forumaši koji učestvuju.

Pa ako dopuštamo glasanje i forumašima koji ne učestvuju svakako je popularity contest. Njih ja nemam način da sankcionišem ako glasaju u jednom krugu, a u drugom ne.

Kad znate moj identitet, sto me Petar malo malo proverava kao Her Flik? 😘

Prvi put cujem za ove...
Ni jednu ni drugu ne bi nikad izabrala da se vode pod mojim imenom. Nisu lose, ali nije moj fazon.

Ova moze, ima snagu u interpretaciji i naravno grcki melos. 😀

Slao je M’Oro zaista vrh pjesme, šteta bi bila da se ne takmiči sad na šampionatu

Razumeo sam da novi forumaši neće moći da učestvuju? Proveravam samo, ali razumem odluku jer ja trenutno sam tek na 22 izdanja

Back