Zvezde Forum Song Contest-a

Ja volim ukoso, ne volim kad imena forumaša budu ispisana skroz vertikalno.
da, slažem se i da je vertikalno zbunjujuće. Verovatno nisam navikao na taj format, pa mi je zato smetalo.

Kod mene je recimo svaki učesnik imao troslovnu skraćenicu

da, slažem se i da je vertikalno zbunjujuće. Verovatno nisam navikao na taj format, pa mi je zato smetalo.

Kod mene je recimo svaki učesnik imao troslovnu skraćenicu

Meni iskreno više zbunjujuće to Petrovo, nego vertikalni unos. :ROFLMAO: Mislim da sam na baltičkom izdanju beše, zamenila eticu sa nekim drugim da mi je dala 12. Ali dobro, kako organizatoru bude lakše. :D

Verovatno više nikad neću organizovati FSC, ali ako se nekom magijom desi - neću ukoso. xD

Pesma koja je sramo nisko završila na FSC-u, a voleo bih da sam je ja slao. Hvala.

Preslušavajući novu rundu na Šampionatu, sjetio sam se ove Hatzigiannisove pjesme koja mi je onomad bilo baš veliko FSC otkriće. Godinama je nisam čuo, kakav throwback😍 ovako bez spiska mi se čini da je kopachka slao, ako se ne varam

Jeste kopachka. Zahvaljujući 3. mestu te pesme sam i bila u mogućnosti da šaljem ovu koju sam poslala. :D Odlična pesma, naravno.

Pomenuo sam na temi, pa moram i ovde da osvežim.
Neverovatno mi je da ovakva fenomenalna stvar može da završi na pretposlednjem mestu u polufinalu 231. FSC-a! :eek: Dodatni šok je da je pritom takav plasman doživeo Leo! o_O

Obožavam Hands Like Houses, mada možda imaju boljih pesama, i ovo je svakako moralo da se nađe u finalu. Odlični su

4 puta bila je na FSC-u, u ta 4 puta jedva je skupila 100 poena i nikada se nije plasirala u finale. Zasluzuje titulu najnesretnijeg predstavnika u povijesti FSC-a

Mislim da niko na ovom forumu nije omraženiji od Tejlor Svift. Od 8 učešća u finale prošla samo jednom, meni ispala 2 puta.

Sećam se, prošla je u finale na FSC-u koji sam ja organizovao. Tema je tada bila slati izvođače koji su učestvovali na FSC-u, a nikada nisu prošli u finale. 😆

Znači i za Lilit ima još nade.

Provalio sam da ove godine držim rekord i u najviše poslednjih mesta u finalu i u najviše prvih mesta u finalu xD.

2 prva (delim sa Leom) i 3 poslednja (ne delim ni sa kim, a jedino @MilanB ima dva, svi ostali po jedno)

Preko pola puta što sam bio u finalu sam završio na prvom ili poslednjem mestu (5 / 9)

Last edited:
Evo sad imam šansu da izjednačim sa tobom - ili 2 pobede ili 3 poslednja mesta. Ali mislim da su mi veće šanse u ovoj drugoj kategoriji. 😆

Evo jedne pesme sa nekog od prvih FSC-a. Ovo je neki remix koji mi ne izbija iz glave ovih dana.

Gledam na YT recap ESK pjesama Borislava Milanova, dodje Dess s NF-a 2012. i onda se sjetim koliko sam volio ovu njenu FSC pjesmu. 🥰 Najbolje bugarsko što je ikad bilo na FSC-u itojetako. Ćirilični Milan slao ja mislim

Back