Zvezde Forum Song Contest-a

Cuo sam u gradu juce nakon duzeg vremena, sa mog ex-yu izdanja, lagano top 5 mk pesama svih vremena😍

Imam bukvalno brdo dvojezičnih i višejezičnih pesama, šta mislite o takvoj temi? Je l' imate pesmu? :D

Ako neko želi da organizuje, a nema ideju za temu, slobodno može da uzme ovo. Nije nikad bilo, dakle original, nereciklirano.

Last edited:
Iskreno, ni meni se baš ne dopada ideja. Posebno ne volim mešanje romanskih jezika i engleskog. Ono, može proći po koja pesma, ali za 30+ baš i nisam raspoložena.:)

Ljudi izvan ESK-a zaista pjevaju na više od jednog jezika?

Bukvalno brdo pesama imam sa raznim kombinacijama jezika. :D

Ja ću takve čuvati samo za tu temu. :D

Prošle godine sam slao dve:

AleXa - Revolution 🇺🇸 🇰🇷
MishCatt - Goofy 🇺🇸 🇪🇸
Ja sam mislio da ovu pesmu šaljem uskoro, ali rado ću je sačuvati za tu temu ako neko bude organizovao.

I ja sam imao dve:
Wonho - Eye On You 🇺🇸 🇰🇷
Mehdi Bahmad - H.E.N.N.A. 🇺🇸 🇲🇦

Ja sam stavio špansku zastavu za španski jezik, ali ona je valjda iz Kostarike, tako neka egzotika.

Danas sam s učenicima i dvije kolegice jezičarke obilježila Europski dan jezika. Pokrili smo pet jezika: hrvatski, engleski, njemački, mađarski i poljski. Između ostaloga, bila sam zadužena za puštanje pjesama dok učenici izrađuju plakate i na playlisti su se našle i dvije FSC pjesme, obje i dalje slušam pa sam ih se sjetila čim su me odredile da budem DJ. :D

Sanah - Melodia @Anhel

Harry Styles - As It Was @Replay

I ja je često poslušam, hvala Margy na ovom podsećanju... Drago mi je da se sluša i dalje.. 😇😍

I dobrodošla nazad, falila si na forumu... 😁

Last edited:
Ajde da probam i ovde, pošto ću možda uspeti da realizujem ovo što sam zamislila (naravno ukoliko ostanete pri bojkotu prijava za organizaciju i pobednik ne bude prihvatio organizaciju, mada može se probati i onda). Ukoliko se neko seća glavnih crta tema (znači, ne moraju ona prateća ograničenja oko učešća, zabrane ESC izvođača i slično) za 152, 172, 176, 180, 191, 207, 209, 210, 212, 213 i 215. FSC da mi se javi na pp. :)
Za 176. mi se čini kao da je bilo neko ograničenje učešća kao glavno, ali nisam sigurna, dok za 215. znam da su bili zadaci, ali ne mogu da se setim tačne forme. :)

Da, to je 212. ali ne mogu da se setim šta je tačno od pojmova bio zadatak..:unsure:
Mada ono, nisam loša, na osnovu slogana sam se setila 60 i za par imam otprilike predstavu ali ne znam tačnu ideju.

Back