Zvezde Forum Song Contest-a

@Ivana, za taj 212. FSC moram negdje imati sačuvan uvodni tekst, šaljem ti čim ga iskopam, a pokušat ću se sjetiti i još nekih na kojima sam sudjelovala...

OK.
Setila sam se i za 152. u međuvremenu, kad sam pogledala spisak učesnika. Tako da ne morate se za njega javljati.

Samo da najavim da će, ukoliko ostaje da ja organizujem, tema biti kasnije uveče, pošto za otprilike pola sata, pa do nekih 20h neću biti u mogućnosti da budem prisutna na forumu.

Za 152. mislim da smo slali pesme iz zemalja koje nisu pobedile na Evroviziji.
176. pesme koje su skoro objavljene, tipa u poslednja 2-3 meseca.
180. pesme koje imaju manje od pola miliona pregleda
210. pesme koje nemaju spot i lyrics videe plus su duze od 4 minuta.

A za ove Stevanove organizacije boga pitaj sta su bila pravila, verovatno neki silni kodovi xD

Poslano za 212.

180. - mislim da je bilo neko ograničenje u broju pregleda na YT, bar mi tako djeluje prema pjesmu koju sam poslala (i naslovu teme :D).
191. i 207. - možda @Leo Cezar ima sačuvane zadatke, za 210. @Replay, 213. @MilanB.
Za onaj Stevanom teško da ćemo izvući sve što je bilo. :D

Za 152. mislim da smo slali pesme iz zemalja koje nisu pobedile na Evroviziji.
176. pesme koje su skoro objavljene, tipa u poslednja 2-3 meseca.
180. pesme koje imaju manje od pola miliona pregleda
210. pesme koje nemaju spot i lyrics videe plus su duze od 4 minuta.

A za ove Stevanove organizacije boga pitaj sta su bila pravila, verovatno neki silni kodovi xD

Hvala puno. Za 152. sam se setila i sama, a za ova tri zahvaljujem. Za 215. jesu bili neka forma zadataka, sad mi u magli nešto nadolazi da je možda čak i deljeno po delovima Evrope ili tako nešto, pošto se sećam da ni on nije bio zadovoljan nešto zadatkom koji je dobio.

Na 191. sam pobedio. Bili su zadaci. U mom slučaj izvođač koji peva na francuskom a nije bio na ESC.
213. sam ja organizovao - svaki jezik može samo dva puta, jedan muški i jedan zenski izvodač.

Ajde da probam i ovde, pošto ću možda uspeti da realizujem ovo što sam zamislila (naravno ukoliko ostanete pri bojkotu prijava za organizaciju i pobednik ne bude prihvatio organizaciju, mada može se probati i onda). Ukoliko se neko seća glavnih crta tema (znači, ne moraju ona prateća ograničenja oko učešća, zabrane ESC izvođača i slično) za 152, 172, 176, 180, 191, 207, 209, 210, 212, 213 i 215. FSC da mi se javi na pp. :)
Za 176. mi se čini kao da je bilo neko ograničenje učešća kao glavno, ali nisam sigurna, dok za 215. znam da su bili zadaci, ali ne mogu da se setim tačne forme. :)
Na 209 je tema bila pesme objavljene u zadnjih godinu dana, plus ograničenje da ne mogu izvođači koji su učestvovali ma zadnjih 20-tak izdanja 🙂

Ne sećam se kada sam poslao ovoliko lepih ljudi na FSC u jednoj sezoni, neko bi pomislio da više gledam nego slušam. :LOL: Mali podsetnik na izvođače koje sam slao ove godine, tj. od 234. do 249. FSC-a.
I javno da se zahvalim @Boxy na izvanrednoj rekapitulaciji. :giggle: Kad bih je ja pravio trajalo bi danima i opet ne bi izgledala ovako. :ROFLMAO:

FSC.png

Ceo dan slušam Teu... Eto šta mi napravi Milan... Kako zarazna pesma.. :love:

1. Nico Santos (241.)
2. Saam (236.)
3. Ewa Farna (243.)

4. Amir feat. Indila (238.)
5. Roxen (235.)
6. Nininho Vaz Maia (247.)
7. Adnan Nezirov (242.)
8. Joel Santos (246.)
9. Majii x Iijam (248.)
10. BiBi (244.)
11. Erke Esmahan (237.)
12. Sevak Khanagdyan feat. Gaya Arzumanyan (240.)
13. Tea Tairović (245.)
14. Arame (239.)
15. Luis Miguel (249.)
16. Ana Bekuta (234.)

neprikosnoveni Niko Šantoš :LOL:

Ali kako Amir i Indila nisu bili u finalu? Je l' to bilo u mom pf? Nemoguće da za to nisam glasao. :(

Back