Za 152. mislim da smo slali pesme iz zemalja koje nisu pobedile na Evroviziji.
176. pesme koje su skoro objavljene, tipa u poslednja 2-3 meseca.
180. pesme koje imaju manje od pola miliona pregleda
210. pesme koje nemaju spot i lyrics videe plus su duze od 4 minuta.
A za ove Stevanove organizacije boga pitaj sta su bila pravila, verovatno neki silni kodovi xD
Na 209 je tema bila pesme objavljene u zadnjih godinu dana, plus ograničenje da ne mogu izvođači koji su učestvovali ma zadnjih 20-tak izdanjaAjde da probam i ovde, pošto ću možda uspeti da realizujem ovo što sam zamislila (naravno ukoliko ostanete pri bojkotu prijava za organizaciju i pobednik ne bude prihvatio organizaciju, mada može se probati i onda). Ukoliko se neko seća glavnih crta tema (znači, ne moraju ona prateća ograničenja oko učešća, zabrane ESC izvođača i slično) za 152, 172, 176, 180, 191, 207, 209, 210, 212, 213 i 215. FSC da mi se javi na pp.
Za 176. mi se čini kao da je bilo neko ograničenje učešća kao glavno, ali nisam sigurna, dok za 215. znam da su bili zadaci, ali ne mogu da se setim tačne forme.![]()
Isto.koliko volim rekapitulacije da gledam, mogao bi ceo dan![]()
organizatorska subjektivnost + mim materijalMa otkud Adnan tako visoko na tvojoj listi.![]()
Ali kako Amir i Indila nisu bili u finalu? Je l' to bilo u mom pf? Nemoguće da za to nisam glasao.![]()
organizatorska subjektivnost + mim materijal