Zvezde Forum Song Contest-a

Agileru sam hteo da šaljem za "Retro Decades" ali ju je Leo slao odavno.

"I will show you" slušam i dan danas i ne mogu da prežalim što je nisam slao, a pronašao sam je neposredno pred K-pop izdanje. Slao ju je Tinte.

Haramatu mi je uzeo Majsta94 bila mi je dugo na spisku ali je se uopšte nisam setio.

I aktuelno Dodovo izdanje, neko mi je maznuo "Ljušturu". Ovu pesmu baš osećam i žalim a ujedno i ne žalim jer sam poslao drugu odličnu pesmu, po mom mišljenju.

Last edited:

Agileru sam hteo da šaljem za "Retro Decades" ali ju je Leo slao odavno.

"I will show you" slušam i dan danas i ne mogu da prežalim što je nisam slao, a pronašao sam je neposredno pred K-pop izdanje. Slao ju je Tinte.

Haramatu mi je uzeo Majsta94 bila mi je dugo na spisku ali je se uopšte nisam setio.

I aktuelno Dodovo izdanje, neko mi je maznuo "Ljušturu". Ovu pesmu baš osećam i žalim a ujedno i ne žalim jer sam poslao drugu odličnu pesmu, po mom mišljenju.
Nisam je ja slao, nego Tetsujin. A inace mi je bila medju TOP 3. Sad da li na 2. ili 3. mestu, nisam siguran.

Vau. I ja nekom da ukradem pesmu. Nisam mislio da je Hrdza i pesma "Stefan" toliko trazena. Mislio sam da sam jedini. Inace tu pesmu sam hteo da saljem na Stefanovu28 organizaciju, rok tema, posto ovo spada pod folk-rok, ali nisam hteo da pravim "problem".
Zeleni, zamalo da pobedimo. (y)

Vau. I ja nekom da ukradem pesmu. Nisam mislio da je Hrdza i pesma "Stefan" toliko trazena. Mislio sam da sam jedini.
Nisi jedini. I ja sam mislio da šaljem tu pesmu ali dugo nije mogla da se poklopi tema. 😂
Inače se baš retko dešava da neko pošalje pesmu koju sam ja planirao.

@MilanB

Sve zaboravim da napišem ovo, ali mislim da si upravo ti najviše "pojeo" Kendžijevom pesmom Conmigo od svih njegovih koje smo slušali do sad.

Ovo redovno slušam i to baš u uživo izvođenju zbog energije:

Evo jos jedno pitanje. Za koju pesmu koja vam je bila ok tokom takmicenja, ali niste mislili da cete je previse slusati nakon istog (tipa pesma kojoj ste dali 1 do 5 poena, ili ostala ispod crte) ste na kraju poceli da je slusate bas cesto i zao vam je sto niste dali jos vise poena. Za mene (od novog foruma) to su ove dve pesme najvise. Za Las Manos sam cak na slusanju u jednom trenutku rekao da je nebitna, da bi mi na kraju dosla do par poena i sad mi je cesto u glavi/slusam je. I zato treba #viseslusanja

Ne secam se koliko i da li sam dao poena, ali se secam da nisam dozivljavao ove dve pesme kada su se takmicile:

Sad se ne sećam ni ko ih je slao, ali znam da su obe od mene dobile niske poene.

A ovo sam voleo i tad, a sad bih zalepio 12 kao kuća jer se drogiram pesmom

A obrnuto, dao 12, a sad skoro više ne slušam:

Od finalnih pesama mi ništa ne pada na pamet, ali od onih koje su ostale u pf:
Dao sam 5, utisak mi se dosta popravio do proglašenja finalista, da je ušla u finale dobila bi 8 ( da su Finska i Nemačka isto prošle njima bi ostalo 12 i 10)

I zato treba #viseslusanja
Jbg, ne traje FSC dva meseca :)

Bilo je 2 poena na prethodnom jakom izdanju s pesmama, a pesmu sam ovih dana više zavoleo nego dok je trajalo glasanje. @Anhel

Takođe i pesma sa mog izdanja što je slao @Doctor Who dobila je 1 poen tad, sad bi više sigurno.

Za mene (od novog foruma) to su ove dve pesme najvise. Za Las Manos sam cak na slusanju u jednom trenutku rekao da je nebitna, da bi mi na kraju dosla do par poena i sad mi je cesto u glavi/slusam je. I zato treba #viseslusanja
Niko nam je direktno priznao da ne preslušava dovoljno pesme pre glasanja! :D
Kuda to ide ovaj forum?! :ROFLMAO:

Što se tiče "ukradenih" pesama, bilo ih je mnogo, ali 3 najupečatljive i meni najžalije krađe bile su: :ROFLMAO:

Fun fact: "Lopov" Leo Cezar i ja smo poslali pesmu bukvalno, ali bukvalno iste sekunde, ali se Leova poruka se prva pojavila kod tadašnjeg organizatora. :DNaravno, Pablo je ubedljivo pobedio na tom FSC-u.

Ponovo pobednička pesma i ponovo lopov Leo Cezar. :D

Ovoga puta je Marko bio kradljivac, brži za tridesetak sekundi. :D Pesma je završila na 2. mestu.

Back