Zvezde Forum Song Contest-a

Blago meni što sam tad bio organizator pa sam ugrabio Mikka. Mislim da vas je tipa 5-6 pokušalo prijaviti Sangyn reunalla 😄

I ja sam na latinosapuničarskom FSC-u probao sa "Saturnom", ali sam prijavu poslao "tek" jedno pola minuta od starta. :D

Imao si sreće što se tada biralo da li ćeš se prijaviti prvi ili poslednji. :D

Još se sećam kako smo većali na temi ko bi mogao da bude taj koji ju je poslao. :D

Da, i to ali svakako mi nije padalo na pamet da je pošaljem u toj verziji, kako sam tada i napisala. :D

Hajde da se igramo igre. Palo mi je na pamet svako od nas da nađe neku pesmu koja je učestvovala na FSCu i za koju nam je žao što je nismo mi poslali nego neko drugi.

Kada sam letos pravio spisak za FSC naleteo sam na ovu pesmu, proverio na FSC spisku i videh da je učestvovala na 144. izdanju, slao je VasilijeM. Ispala je u polufinalu tada. Pesme se ne sećam iz tog perioda, ne znam jesam li učestvovao na tom izdanju, ali mi se jako sviđa jer totalno ide uz mene da ja pošaljem ovako nešto ali neće biti ponovo prilike za tu pesmu, naravno. Inače, pesma je idealna da se posluša za Dobro Jutro jel može kafica!

Ovako par iz glave

U uvodnom postu teme su dodate rekapitulacije svih pobednika, zaključno sa 250. FSC-om. Hvala @Boxy.:)

Hvala @Ivana. Sada mogu konačno da obrišem gomilu tih YT klipova i projekata. Postavljao sam ih već na par mesta (bez ovog poslednjeg), kad je @Destry94 organizovao FSC "Winners at War" na kome su se slali dotadašnji pobednici FSC-a, pa i u uvodnom postu mog FSC-a (jer je jedno od ograničenja bilo da se ne mogu slati FSC pobednici). Sada je i taj poslednji klip (od 201 -250) kompletiran; negde sam se potajno nadao da ću se upisati među pobednike, ali nije se to desilo.:( Kako su to prilično jednostavne rekapitulacije, mogao bi neko drugi (već su me neki pitali za programe koje koristim za pravljenje rekapitulacija) da krene da pravi rekapitulaciju budućih pobednika (251 - 300), pa da se i to doda u prvi post, kada se završi 300-to izdanje (ja verovatno to neću doživeti :ROFLMAO:).

300. FSC hahah vrteće se iste priče kao i danas verovatno. :D

235. FSC - A Star Is Born (org. Leo Cezar)

Ovdje sam dvije pjesme već znala, ali ih obožavam: ETHER - Tu sve novo počinje (rintintin) i Marko Bošnjak - Spokojan (Tetsujin).
Od ostalih, izdvojilo mi se pet pjesama:
Famy - Ava (Destry94)
Costel van Dein x July Mell - Kolomiyka (zeleni)
AViVA - Scream (Djole89)
Joy Crookes - Feet Don't Fail Me Now (sparkle)
Valentina Tioli - Ombre cinesi (Anhel)

Odmah mi recite da sam ovoj pesmi dao neke poene ili da je bila u suprotnom polufinalu ili ću da se šamaram kao Miljana 🫣

Back