Zvezde Forum Song Contest-a

Jedan fun fact vezano za filhyjev FSC koji je odlozen (unapred se izvinjavam filhy).
Kada pisem organizatoru FSC-a, u naslovu mi stoji broj FSC-a koji je na redu. Ne znam kako ali u filhyjevom slucaju umesto da napisem 288. FSC koji je na redu, ja sam napisao 289. FSC i to sam tek skontao kada sam pisao sadasnjem organizatoru. Prvi put da sam to uradio. E, sad da li je visa sila uredila ovo sto se desilo da bi se ispostovao... ne znam. Ali moglo se samo editovati. 😭🥺

Posto ne znam kako Filhy izgleda, mislim da je u pitanju bio Ermal Meta zapravo ali kao on je Filhy🤣

Haha bio mi je favorit na nesudjenoj Evroviziji, tako da... Bar smo obojica mrsavi.😅

Hteo sam da napravim specijal povodom 50. učestvovanja na FSC, ali me mrzelo pa sam sklopio statistiku sad posle 54 (od 234. do 287. bez pauze) koliko puta sam svakom forumašu dao 8, 10 ili 12 poena u finalu:

11x @Stefan28 🥇 apsolutni rekorder, bravo Stef!
8x @Bebi @dodo @Paučica @zakaya🥈
7x @Filhy 🥉
6x (Djole89, Petar)
5x (Arsenic, Doctor Who, Ro97, Stole, whisky)
4x (cinque, dracarys, Miki, Milos-S, Shum)
3x (Boxy, creature, Marko, Replay, Stefix, Tetsujin, zeleni)
2x (Choda, Destry94, Dežurni, Endrega, Leo Cezar, MilanB, Pipi, rintintin, sparkle, Vax'ildan)
1x (Aleksa, etica, Ivana, JellyJelly, Killy, liberta, Majsta94, Mala, McSteamy, MilosFB, Sivi, Niko, Storm, Tinte)

Dodatno, 15 od 55 izdanja (računajući trenutno) sam dao 12 poena u polufinalu pesmi koja je ispala, dakle 27%. @Doctor Who i @Shum su dvaput dobili 12 uprkos ispadanju, a Arsenic, Detektivka, Милан, Mrm, Paučica, Pipi, rintintin, Stefix, Vax'ildan, zakaya i zeleni po jednom.

Last edited:
Back