Zvezde Forum Song Contest-a

Gledao sam malo, na konto priče o pobednicima, koliko je svaki forumaơ dao poena u finalu pobednicima ove godine:

TOP 10 najviĆĄe datih poena u zbiru i proseku:
najviĆĄe poena pobedniku.webp

TOP 10 najmanje datih poena u zbiru i proseku:
najmanje poena pobedniku.webp

Vidim da neơto ne valja, reko jel samo instikt ili činjenice 😂 baơ loơa godina ơto se tiče i mene i onoga ơto mi se sviđa, jedino pobeda izdvaja malo

Vaxovi 10 poena su za jednog jedinog pobednika, ostalih 12 izdanja je dao 0 pobedniku. Iskreno rispekt 🙏

I ja sam u ĆĄoku bio prvo, mada onda se setim da nemam ja problem toliko sa rezultatima koliko imam sa generalnom ponudom pesama đŸ€Ł

Slično kao juče, ovaj put koje je prosečno mesto svih pesama koje su dobile 12 za svakog forumaơa. Recimo jedan forumaơ da prvo izdanje 12 pesmi koja zavrơi 5., a drugo 12 koja zavrơi 9., ơto je u proseku (5+9)/2= 7. mesto. Situacija je malo drugačija:

najviĆĄe mesto 12.webpnajniĆŸe mesto 12.webp

Arsenic, liberta i Pipi forumaĆĄi koji su se pojavili na obe statistike u top 10 (najzadovoljniji pobednicima i mestima koje su zavrĆĄile njihove 12tice), a cinque, Filhy, Pokahontas i zakaya forumaĆĄi koji su se pojavili u bottom 10 (najnezadovoljniji).

Zanimljivo da se etica pojavila u statistici pobednika u top 10, a u statistici 12tica u bottom 10, dakle (u teoriji) je zadovoljna pobednicima, ali nezadovoljna mestima gde su joj zavrĆĄile 12tice.

Ja sam se shodno periodima u manjoj ili većoj meri poklapao sa ukusom većine, ali ne pamtim momenat za ove tri godine u kojem sam ovako ơtrčao sa poenima pob.pesmama. Imam utisak kao da se igram na nekom drugom forumu.

Nikad zmija bojkotara, uvek poĆĄteno radim, tako i prolazim.

vesna-rivas-parovi.gif

Oho, i ovo sam zaboravio da sam slao, pa sam se ĆĄokirao pre neki dan kad se podsetih. Fino 5. mesto ali ne mogu reći da je zasluĆŸeno, ne. Npr. Maja Marijana je zaista blistala u finalu, dok ovi nisu niĆĄta pokazali. Ali jbgyyy forum je to.

Back