Gledao sam malo, na konto priÄe o pobednicima, koliko je svaki forumaĆĄ dao poena u finalu pobednicima ove godine:
TOP 10 najviĆĄe datih poena u zbiru i proseku:
TOP 10 najmanje datih poena u zbiru i proseku:
Vidim da neĆĄto ne valja, reko jel samo instikt ili Äinjenice baĆĄ loĆĄa godina ĆĄto se tiÄe i mene i onoga ĆĄto mi se sviÄa, jedino pobeda izdvaja malo
Vaxovi 10 poena su za jednog jedinog pobednika, ostalih 12 izdanja je dao 0 pobedniku. Iskreno rispekt
SliÄno kao juÄe, ovaj put koje je proseÄno mesto svih pesama koje su dobile 12 za svakog forumaĆĄa. Recimo jedan forumaĆĄ da prvo izdanje 12 pesmi koja zavrĆĄi 5., a drugo 12 koja zavrĆĄi 9., ĆĄto je u proseku (5+9)/2= 7. mesto. Situacija je malo drugaÄija:
Arsenic, liberta i Pipi forumaĆĄi koji su se pojavili na obe statistike u top 10 (najzadovoljniji pobednicima i mestima koje su zavrĆĄile njihove 12tice), a cinque, Filhy, Pokahontas i zakaya forumaĆĄi koji su se pojavili u bottom 10 (najnezadovoljniji).
Zanimljivo da se etica pojavila u statistici pobednika u top 10, a u statistici 12tica u bottom 10, dakle (u teoriji) je zadovoljna pobednicima, ali nezadovoljna mestima gde su joj zavrĆĄile 12tice.
Ja sam se shodno periodima u manjoj ili veÄoj meri poklapao sa ukusom veÄine, ali ne pamtim momenat za ove tri godine u kojem sam ovako ĆĄtrÄao sa poenima pob.pesmama. Imam utisak kao da se igram na nekom drugom forumu.
Oho, i ovo sam zaboravio da sam slao, pa sam se ĆĄokirao pre neki dan kad se podsetih. Fino 5. mesto ali ne mogu reÄi da je zasluĆŸeno, ne. Npr. Maja Marijana je zaista blistala u finalu, dok ovi nisu niĆĄta pokazali. Ali jbgyyy forum je to.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.