Offtopic

Forumaši sa forum.hr su imali veoma zanimljive komentare za naš PZE aka Balkanski Melodi sa dužinom trajanja Sanrema (Jedan od komentara koji mi se zapravo svideo, ali nisam ga ss)

View attachment 4991
Predsednik Vučić i na PZE vodi glavnu reč, ako niste znali! Ipak je Como Tu Mi Presidente u interpretaciji Sava Perovića najveći napad na našeg predsednika do sad. 😍

View attachment 4992
Mogli su nam pozajmiti par pesama sa Dore pa da napokon i mi imamo nešto korektno. 😭

View attachment 4993
Srbljali dele mišljenje rekao bih, samo nisam znao da svake godine ima 20 pobednika. 🥲

View attachment 4995
Ne sklanjajte suze, gotovo je. Ko poslednji izaće neka ugasi svetlo!! 💔

ja ne mogu da verujem da neironično misle da je Presidente ispao zbog "poruke" (baš je jaka poruka kad je prenosi polugoli Savo dok vrcka) oko predsednika.

Deluzija na max.

Još je interesantno kako medijima smeta "kič, šund i seljanija" koja dolazi i Srbije, ali im ne smeta Savo koji je bukvalno sve to uklopio u jedan paket a la Jelena Karleuša style

View attachment 4996
Poslednju reč dajem fanu Dime Midšić koja poručuje Luku da odspava. Mogli su nam i Miu pozajmiti ove godine, da ponovo prošlogodišnji uspeh, samo ovaj put za nas! 🙏
Kad te isproziva neko ko misli da je Mia Dimšić imala dobru pesmu, to je realno pohvala.

Hvala Mii Fan(y)

Last edited:
Ovaj Gabrijel me prati na Tviteru, nisam znao da je poznata ličnost. 🥹

ja ne mogu da verujem da neironično misle da je Presidente ispao zbog "poruke" (baš je jaka poruka kad je prenosi polugoli Savo dok vrcka) oko predsednika.

Deluzija na max.
mislim kontam ja da postoji taj nacionalni naboj i krvljenje između Srba i Hrvata, al ovo je baš previše.

A šta te je ovde uvredilo?
pa mene lično nije ništa, samo je simptomatično da se pesma sa zabavnog šou programa, koja pritom scenski nije ni zaživela, dovodi u kontekst "mešanja državnog vrha" kao wtf

Verovatno je zbog nedovoljne informisanosti samo lupio to za vladu. Negde je načuo da je pesma navodno posvećena našem predsedniku i doveo to u vezu.

Meni su oni inače zabavni. Naročito Gabi, čiju prošlogodišnju recenziju Dore odgledam barem jednom mesečno, da se od srca nasmejem.

Back