at Austrija 2023: TEYA & SALENA - Who the Hell is Edgar?

Da je jedna takva ličnost poput Edgara Allana Poea znala da će ga više od 150 godina nakon smrti na ovakav način opjevati dvije mawe ludache iz Austrije, požalio bi valjda što se ikad rodio.
Nit mi je troll act, nit je proper bop, u 3 minute ukalupljeno toliko toga, a zapravo ništa.
Imat će svoju publiku, zasigurno, ali se ipak nadam nedovoljnu da prođe u finale.

Simpaticna mi je pjesmica.

Ovako na prvu, strah me da ne zavrsi kao latvija s onim dubstepom pretprosle godine. Cini mi se da su isli na Konstraktinu foru koja je na sebi sopstven nacin peogovorila o problemima umjetnika sto se zdrastva tice. Ove dvije progovaraju o losoj/gotovo nikakvoj zaradi slobodnih pisaca, jer ako ne rade u nekoj marketinskoj kompaniji kao copywritersi onda im dzaba svako slovo jer vise nitko ne cita. S druge strane, cini mi se da sprdaju novinarstvo jer je sve sto napisu diktirano od strane glavnog urednika kojemu je samo zarada bitna. Umjetnicke slobode nema u žutilu, jer eto trac rubrike se najvise prodaju, a tu je umjetnost u vidu pisanja na vrhuncu mudrosti i znanja.

I mislim da bi ih EAP podrzao, a ne ko sto ovaj gore ironicno pise da ne bi slova napisao. Jer pisci su veliki umovi, spojeni sa svemirom i jako malo zaraduju i kreativa im se unistava ako ne pisu ono sto im se kaze.

A i trolaju (bjelo)rusiju zbog slobode stampe i medija zato i jesu zavrsile u zatvoru

Last edited:
Meni je na prvo slusanje ovo nepamtljivo. Buckuris.

Ne priznajem nikoga za pobedu osim Austrije 😍 po po po 😂

Fenomenalne su. Pozitivno iznenađenje što je pesma kritika današnje muzičke industrije. Odskočile su od ovogodišnje konkurencije lagano i možda i bude direkt till final!

Prva reakcija fanova odlična.

Screenshot_20230308_091105_My Eurovision Scoreboard.webp

Osećam da će Austrija ove godine bez problema u top 10 u finalu. Očekujem realno neko 7-8 mesto, efekat sličan Moldaviji prošle godine ( u top 3 televote, ali žiri će ih sahraniti)

Odlično. Bravo Thea, Teya ili kako već :D Malo Banana, malo what does the fox say . Upečatljivo u svakom smislu!!!

Za sada, mi pri vrhu!

Što neko reče, ovo je ovogodišnja Konstrakta, tako da ko zna šta sve može da se desi. Ali za plasman u f mislim da ne moraju da brinu.

Ljudi moja faca kada sam je čuo bukvalno..hmm ovo miriše na kidanje! Jako zanimljivo čak šta više mislim da ima dobar potencijal da pokida. Bravo devojke 👏🏻

Dobra pesma, mislim da ovo ide u TOP 10.
Jeste buckuris kako neko rece, ali buckuris u koji se sve lepo uklopilo.

Back