at Austrija 2023: TEYA & SALENA - Who the Hell is Edgar?

Ljudii ne slusam nesto ovoo nekada bih rekao da je ovo jeftino,treši bezvezarija ili grozomorija taj fazon,ali ovoo mene jednostavno vozii,ovo je zarazno,duhovitoo,cure lepo pevaju slatkee su i spot je catchy,dakle Austrija ove godine makar na osnovu spota melodije i audio snimka pesmee pogodila PRAVO U METU ZA ESC23..
Naravno moguce je da ovo bude kao Austrija prosle godinee da se raspadnu vokalnoo i da ovo zvuci kriminalno losee,ali svakako ce ova pesma biti hit ove evrovzije mozda i najzaraznija pesma godinee to je sigurnoo!

Dopada mi se i tekst i idejaa,bas je nekako "nesvakidasnja" i neocekivani zaista..posebno ne od Tee na primer da ovako nesto snimi i da zvuci ovako solidno realno..

Srblje se ujedinilo oko pesme od koje sam to najmanje očekivao. 👏🏼
Pooo poo poo poo poo Edgar Alan Poo po poo,paa ovo jee ja ne znaam..
Sta su nam cure uradilee,ali vidim da su omadjijale vec svee,sto kladionice i govore,Srbija nazalost nakon 3 dana na 14.mestu sada smo pali na 15,a Austrija 13.mesto i zeleni se na svakoj kladionicii,realnoo ovo vec danas moguce ide u top 10 u najmanju ruku,jako pozitivne reakcije svih i na youtube cak vidim nazalost etoo dobili smo konkurenciju,jer je Srbija svima skoro pala za po jedno mesto,zbog Austrije koja je mnogima sada ispred nas,ali nema veze neka pobedi onaj ko je najbolji..

Nisu Srbija i Austrija direktni konkurenti, ne brinite lol

Nisu u polufinalu,to je jedino dobro jer smo tu baksuzi svi imaju super pesme iz naseg polufinale jos sad Izrael Portugal i Svedska ce takodje pokidati i onda na krjau cekamo Azere koji ce isto izgleda biti jaki nazalost,medjutim u finalu ce Luka automatski od publike ako Austrija bude imala dobar nastup i vokale uzivo ,tu ce Austrija nazalost biti po publici u finalu ispred nas imam osecaj..
Mada proslogodisnja pesma Austrije me dovodi do toga da budem oprezan,mozda Austrija bude lose uzivo zvucala pa opet ni u finale ne idu..

Veoma simpatično, ali je pitanje kako će ovo da zvuci uskoro jer ima baš mnogo teksta, a nijednoj engleski nije maternji.

Veoma simpatično, ali je pitanje kako će ovo da zvuci uskoro jer ima baš mnogo teksta, a nijednoj engleski nije maternji.
Upravo to i kazem mozda bude potop,ali ako ovo bude zvucali makar slicno studijskoj verziji i ako i nastup bude na ovu neku foru sa sjanim plesacima,pokretima ovo moze neocekivano dobro proci,usudio bih se reci ako se maksimalno potrude(ukoliko žele) ovo ce biti hit ovogidisnje evrovzije,bukvalno ovo mi cak po refrenu maltene zaraznije deluje i od do sada najviralnije pesme iz Finske(isto nsiam u tom fazonu ne volim rep deo,ali refren onaj na kraju jeste zarazan)

100 hiljada pregleda na yt :love: za 4 sata !!!:love: POE POE POE!
Ovo mi je zaraznije cak i od Finaca i Hrvata koji su makar meni najzarazniji bit i ref. i strofe cak imali do sada,do duse meni su pamtljivi i melodicni bas i Cesi i Nemci,ali ovo definitivno lakse ulazi u usi,mada nista to ne znaci i Rumunija je jako lako ulazila u usi prosle godine pa smo videli kako je to proslo,a svi su znali too Holaa mi bebebeee

Nisu u polufinalu,to je jedino dobro jer smo tu baksuzi svi imaju super pesme iz naseg polufinale jos sad Izrael Portugal i Svedska ce takodje pokidati i onda na krjau cekamo Azere koji ce isto izgleda biti jaki nazalost,medjutim u finalu ce Luka automatski od publike ako Austrija bude imala dobar nastup i vokale uzivo ,tu ce Austrija nazalost biti po publici u finalu ispred nas imam osecaj..
Mada proslogodisnja pesma Austrije me dovodi do toga da budem oprezan,mozda Austrija bude lose uzivo zvucala pa opet ni u finale ne idu..
Neće biti konkurencija ni u finalu. Dve potpuno različite pesme, dve različite poruke, bukvalno nemaju dodirnih tačaka.

Neće biti konkurencija ni u finalu. Dve potpuno različite pesme, dve različite poruke, bukvalno nemaju dodirnih tačaka.
Konkurencija u smislu da moze bolje proci kod glasanja od nas,ni Ceska nam nije konkurencija ili Finska pa je vec sada izvesno da obe pesme imaju dosta vece sanse kod publike,a mozda i kod zirija od Srbije,to je realnost..sto vise boljih pesama to je losije po Srbiju.
Primera radi u nasem polufinalu vec sada su Finska,Norveska,Ceska i verovatno Svedska vec sigurni finalisti,a ako Izrael izbaci nesto solidno to je vec 5 do 6 sigurnih finalisata,znaci ostaje borba za ta neka 4 mesta izmedju Portugala,Srbije,Svajcarske,Hrvatske,Azerbejdzana,Holandije,Letonije,znaci tu jedno 3 pesme otpada.
Tesko ce i Srbija i Hrvatska u finale,MINMUM JEDNA otpada verovatno..
Letonija takodje solidna,za sada jedino da kazes slabije pesme u nasem polufinalu su Irska,.Malta i mozda Svajcarska,a 5 mora ispasti,znaci moraju jos 2 pesme biti slabije od nas kod publike ako zelimo finale,bilo bi dobro Izrael i Azerbejdan da kiksnu bas i to je to ondaa imamo dobre sanse za finale..

Pozitivno iznenađenje i iznenađujuće dobar/ kreativan/ inteligentan tekst 😁

Nije baš kulturni reset koji su ljudi najavljivali, ali dovoljno da mi se nađe u top 10 svakako! Bravo za Austriju 🇦🇹🇦🇹🇦🇹

@KONSTRUKTOR Ne piši više poruka uzastopno i obrati pažnju gde koji post pripada.

Malo me nervira to povlacenje nepovoljan polozaj zena u 'svijetu muskaraca', kad znamo da iza svakog muskarca stoji upravo jedna od nas - zena!!

Da je jedna takva ličnost poput Edgara Allana Poea znala da će ga više od 150 godina nakon smrti na ovakav način opjevati dvije mawe ludache iz Austrije, požalio bi valjda što se ikad rodio.
Nit mi je troll act, nit je proper bop, u 3 minute ukalupljeno toliko toga, a zapravo ništa.
Imat će svoju publiku, zasigurno, ali se ipak nadam nedovoljnu da prođe u finale.
Slazem se. Meni je ovo sasvim ok. Strofe su mi dobre, ali mi se ne svidja bridz (ne znam kako se zove kada se nadje izmedju strofe i refrena), a refren moze da prodje ima taj neki fazon. Problem mi je taj sto kako pesma odmice postaje mi dosadnjikavo. Imam zelju da pustim pesmu, ali da slusam do polovine.
Spot mi se bas bas dopada. Za sada su mi tu negde izmedju 11. i 15. mesta.

I sto mi je interesantno, ovo je sad drugi snimak gde se smeju i ne mogu da otpevaju do kraja ozbiljno taj deo "po-po-po...". Nadam se da tako nece biti u Liverpulu.

Kao što je sam finiš kampanje pred objavu numere ukazivao, austrijski superstar duo TEYA & SALENA 🇦🇹 🤩💗je jutros u ranim satima lansirao hit, vrlo moguće i pobedonosnu kombinaciju.. TEYA & SALENA su došle po neku od nagrada i ne zadovoljavaju se "mrvicama", "Who the hell is Edgar" je numera koja pleni, zabavlja, a u isto vreme podstiče na razmišljanje, iza zavese veselih nota, krije se duboka poruka, a TEYA & SALENA je svojim šarmom prenose na najbolji mogući način... TEYA & SALENA je duo koji se ne šali, ne igraju kriće, sve je otvoreno, ide se na boom, karte su bačene i nema nazad, da li je Evropa spremna na ovakav udar, uskoro ćemo saznati... 😍😊

Neće se ovo približiti top 15, ali ok je ovako da uveseljava fanice. Meni ništa specijalno, samo jedan dio pjesme mi se sviđa, ostalo obično, ono Po po po malo iritantno. Očekujem hot mess na sceni 🔥

Back