Umesto Luke Zejna, pa da imamo na esc cha cha cha, poe poe poe i rum bum bum
Pooo poo poo poo poo Edgar Alan Poo po poo,paa ovo jee ja ne znaam..Srblje se ujedinilo oko pesme od koje sam to najmanje očekivao.![]()
Upravo to i kazem mozda bude potop,ali ako ovo bude zvucali makar slicno studijskoj verziji i ako i nastup bude na ovu neku foru sa sjanim plesacima,pokretima ovo moze neocekivano dobro proci,usudio bih se reci ako se maksimalno potrude(ukoliko žele) ovo ce biti hit ovogidisnje evrovzije,bukvalno ovo mi cak po refrenu maltene zaraznije deluje i od do sada najviralnije pesme iz Finske(isto nsiam u tom fazonu ne volim rep deo,ali refren onaj na kraju jeste zarazan)Veoma simpatično, ali je pitanje kako će ovo da zvuci uskoro jer ima baš mnogo teksta, a nijednoj engleski nije maternji.
Ovo mi je zaraznije cak i od Finaca i Hrvata koji su makar meni najzarazniji bit i ref. i strofe cak imali do sada,do duse meni su pamtljivi i melodicni bas i Cesi i Nemci,ali ovo definitivno lakse ulazi u usi,mada nista to ne znaci i Rumunija je jako lako ulazila u usi prosle godine pa smo videli kako je to proslo,a svi su znali too Holaa mi bebebeee100 hiljada pregleda na ytza 4 sata !!!
POE POE POE!
Neće biti konkurencija ni u finalu. Dve potpuno različite pesme, dve različite poruke, bukvalno nemaju dodirnih tačaka.Nisu u polufinalu,to je jedino dobro jer smo tu baksuzi svi imaju super pesme iz naseg polufinale jos sad Izrael Portugal i Svedska ce takodje pokidati i onda na krjau cekamo Azere koji ce isto izgleda biti jaki nazalost,medjutim u finalu ce Luka automatski od publike ako Austrija bude imala dobar nastup i vokale uzivo ,tu ce Austrija nazalost biti po publici u finalu ispred nas imam osecaj..
Mada proslogodisnja pesma Austrije me dovodi do toga da budem oprezan,mozda Austrija bude lose uzivo zvucala pa opet ni u finale ne idu..
Konkurencija u smislu da moze bolje proci kod glasanja od nas,ni Ceska nam nije konkurencija ili Finska pa je vec sada izvesno da obe pesme imaju dosta vece sanse kod publike,a mozda i kod zirija od Srbije,to je realnost..sto vise boljih pesama to je losije po Srbiju.Neće biti konkurencija ni u finalu. Dve potpuno različite pesme, dve različite poruke, bukvalno nemaju dodirnih tačaka.
Ovaj nastup jedan vredi 50 gremijaNisu Srbija i Austrija direktni konkurenti, ne brinite lol
Slazem se. Meni je ovo sasvim ok. Strofe su mi dobre, ali mi se ne svidja bridz (ne znam kako se zove kada se nadje izmedju strofe i refrena), a refren moze da prodje ima taj neki fazon. Problem mi je taj sto kako pesma odmice postaje mi dosadnjikavo. Imam zelju da pustim pesmu, ali da slusam do polovine.Da je jedna takva ličnost poput Edgara Allana Poea znala da će ga više od 150 godina nakon smrti na ovakav način opjevati dvije mawe ludache iz Austrije, požalio bi valjda što se ikad rodio.
Nit mi je troll act, nit je proper bop, u 3 minute ukalupljeno toliko toga, a zapravo ništa.
Imat će svoju publiku, zasigurno, ali se ipak nadam nedovoljnu da prođe u finale.