se Švedska 2023: Loreen - Tattoo

A nisu ni 🇸🇯 stavili da M&M slučajno ne dobiju 12, da Loreen pokupi sve 12-ice..🤭🤭

@Marko

Kakav prvi put, 3. za 🇭🇷
2011 dali 12 Lindi Bengtzing, ahahaha, 2013 dali 12 za Eegor, aka Robin Stjernberg..

Nakon petog mesta nas ne pozovu da budemo žiri ahahaha

I 0 bodova 2013. godine za Louise Hoffsten - "Only the dead fish follow the stream" od 🇭🇷, to neću oprostiti NIKED za NIKED.. 😡

Pa naravno da nije rezultat, gleda se iz različitih delova Evrope da bude žiri..

Ja mislim da Loreen neće dobiti 12 od kategorije 3-9 godina, lani je Theoz dobio, možda i sad bude tako..

Iako je izvesno da je ovo sastav žirija, ja bih sačekao zvanično. Meni je čudno što nema nijedne nordijske zemlje, a uvek je bilo, koliko pamtim...

Iako je izvesno da je ovo sastav žirija, ja bih sačekao zvanično. Meni je čudno što nema nijedne nordijske zemlje, a uvek je bilo, koliko pamtim...

Nije uvek, 2015 nije bilo:

Armenia, Austria, Belgium, Cyprus, Estonia, France, Israel, Malta, Netherlands, Slovenia, United Kingdom

🇨🇵 je od uvođenja ovog sistema 2010. godine bila svake godine do prošle, nema je ni sada.. Od kad nema Bruno Berberes, nema ni 🇨🇵.. 🤭🤭🤭

Back