ESC 2023 – Liverpul, Ujedinjeno Kraljevstvo: opšte, arena, grafika, scena

Mi ovde pricamo o ESC a ne o politici sveukupno.

Na ESC se Kosovo nece pojaviti ako Srbija ne odobri, jer je Srbija odobrila i MOK i FIFA i UEFA i medjunarodni pozivni broj i sve ostalo koliko god Aca Srbin glumio da nismo.

A ako RTK udje u EBU to znaci da je Aca Srbin pristao na mnogo drugih integracija Kosova tako da je ESC poslednja rupa na svirali u suštini.

U svakom slucaju RTS se nece povlačiti.

Pa i nek me razapinjete, makar sam čista sa sobom
Ti si žensko???? 🤯🤯🤯

nećemo popiti sankcije zbog Kosova, to su Vučićeve priče za malu decu pošto zna da je narod neupućen i da ne zna koliko je teško dati nekome sankcije, kroz koliko različitih organa vlasti to treba da prođe i u EU i u svakoj članici pojedinačno. Dakle jedna velika prevara.

rešenje je da držimo status kvo, kao što sam već rekao. Ne potpisujemo nikakve dogovore, a umeđuvremenu da ih blokiramo za sve organizacije u koje nameravaju da uđu. Tako postupa svaka država sa zrnom samodostojanstva.

Poenta je da se kuva žaba u javnosti i da se prikazuje kako Kosovo mora da se prizna inače će se, ne daj bože, ponoviti situacije iz 90tih: sankcije, izolacija, bombe, inflacija. Picousti ljigavac se dakle igra sa osećanjima naroda i manipuliše njima zarad nekih svojih interesa.

Ma kontam ja da nemam političke istomišljenike na forumu i da bi svi odavde ili begali iz Srbije ili su već pobegli, ali nema veze. Pa i nek me razapinjete, makar sam čista sa sobom :)
Nisam ni rekao da cemo dobiti sankcije mi smo skroz nebitno sada,bili smo i ranije,ali sada posebno tema je rat u Ukrajini,ko nas i pita nesto,realno boli nekoga da ne kazem sta da li mala Srbija na brdovitom Balkanu hoce uvesti Rusima sankcije ili da li hoce da uvede saknkcije,to vas Vucic tripuje kako trpi jadan veliki pritisak oko toga,zaludjuje narod,a bukvalno vise od polovine sveta nije ni culo za svet,nego se mi tripujemo kako 24/7 bukvalno svakodnevno svi o nama razmisljaju i pitaju se sta cemo mi uraditi,ili nam svi zele jako nauditi non stop. Mi smo sami sebi najveci neprijatelj,drugi neprijatelj nama nije zaista ni potreban,koliko mi sebe mozemo unazaditi i unistiti,to ne moze ni 10 NATO paktova..

Mi ovde pricamo o ESC a ne o politici sveukupno.

Na ESC se Kosovo nece pojaviti ako Srbija ne odobri, jer je Srbija odobrila i MOK i FIFA i UEFA i medjunarodni pozivni broj i sve ostalo koliko god Aca Srbin glumio da nismo.

A ako RTK udje u EBU to znaci da je Aca Srbin pristao na mnogo drugih integracija Kosova tako da je ESC poslednja rupa na svirali u suštini.

U svakom slucaju RTS se nece povlačiti.
Upravo tako,svi dobro znamo za rezoluciju 1244 i sl...nemojmo se sada praviti svi ludi i nasedati da priče raznorazne..

Ali najgore je što se o tome piše u ovoj ESC 2023 temi xD
Neću više,nisam do duše ni krenuo o tome ja,nadovezao sam se samo sa 2-3 posta,svakako nije ovde ni mesto ni vreme da polemisemo o tome,mada sto kazes mogli bi i napraviti poseban deo o tome kao tema da se zove KOSOVO NA EVROVZIJI,DA ILI NE?? pa kada krenemo sa diskusijom bilo bi žestoko haha :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Poenta je da se kuva žaba u javnosti i da se prikazuje kako Kosovo mora da se prizna inače će se, ne daj bože, ponoviti situacije iz 90tih: sankcije, izolacija, bombe, inflacija. Picousti ljigavac se dakle igra sa osećanjima naroda i manipuliše njima zarad nekih svojih interesa.
E bas zbog ovoga, ukljucijuci i mene su ljudi generalno psihicki skroz prsli. Svi nadrndani, cim ih pogledas, radije bi da te ubiju.

Kazem ja, vesti su postale opasne po psihicko zdravlje ljudi. Jako jako opasne.

E bas zbog ovoga, ukljucijuci i mene su ljudi generalno psihicki skroz prsli. Svi nadrndani, cim ih pogledas, radije bi da te ubiju.

Kazem ja, vesti su postale opasne po psihicko zdravlje ljudi. Jako jako opasne.
Iskreno bez lazne tatetike,ja ,ali i moja porodica je kako devedesetih tako i poslednjih godina i u ovom veku posebno prosla sve i svasta i raznorazne uzasne stvari,da bukvalno na mene vesti sve manje deluju zastrasujuce bukvalno nekada bih se prepao oko mnogih stvari,na koje nazalost vremenom oguglas,bukvalno apsolutno sve i rat i glad,bolest,nazalost u poslednje vreme i izuzetno mnogo smrtnih slucajeva najblizih ljudi i tezih oblika bolesti,sve veca finansijska kriza najnovije od pocetka kovida koja je ceo svet pogodila,sada evo i rat i zemljostresi cujem i sva ta cuda,bukvalno emotivno i psihicki si ispraznjen i vise te nista ne moze niti pogoditi niti iznenaditi,navikao si na sve moguce scenarije..

ušlo se u offtopic, a kako i ne bi kad se pominje Kosovo.

Slažem se sa već pomenutim, nek se otvori specijalna tema za Kosovo u offtopic-u.

Ja sam od pocetka Kovida skroz psihicki prsao, evo trecu godinu zaredom svako prolece anksioznost na vrhuncu.

Sva sreca pa sam ESC 2022 ispratio normalno dok bih ESC 2021 vrlo rado zaboravio da mogu.

I vise sam svestan ja svega da nemamo nikakve saveznike, nego samo neprijatelje koji nas osudjuju za najgore moguce zlocine, optuzuju za genocid, tzv. braca Rusi ni ne znaju gde je a kamoli i sta je Srbija. A Vucko nas jase i jase. Sad je i onaj ZeLJeNJski poceo isto da nas jase.

Ja sam od pocetka Kovida skroz psihicki prsao, evo trecu godinu zaredom svako prolece anksioznost na vrhuncu.

Sva sreca pa sam ESC 2022 ispratio normalno dok bih ESC 2021 vrlo rado zaboravio da mogu.
Realno kada bih na sve ovo sada video Vucica na televiziji mislim da bi me to skroz dokrajcilo,bukvalno u sekundi ali u sekundi me iznervira samo glas da mu cujem,zaista nemam snage ni na sekund da ga vidim,to je nesto strasno zaista...

I vise sam svestan ja svega da nemamo nikakve saveznike, nego samo neprijatelje koji nas osudjuju za najgore moguce zlocine, optuzuju za genocid, tzv. braca Rusi ni ne znaju gde je a kamoli i sta je Srbija. A Vucko nas jase i jase. Sad je i onaj ZeLJeNJski poceo isto da nas jase.
On je definitivno najnegativnija osoba koju poznajem,ovo poznajem namerno pisem iako ga licno ne poznajem 24/7 je na tv sa raznoraznim specijalnim emisijama u kojima je gost i raznoraznim vanrednim i redovnim konferencijama da mi deluje kao da ga znam celog zivota ili da mi je ne daj Bozeee pu puuu puu daleko biloo član porodicee da ne čujee zloo puu..

Ma treba da nas jašu,čak treba i više da nas jašu,kad smo konji i treba to da nam rade,jer konji tome i služe,što nas više jašu postiji i neka zaista minimalna,ali kakva-takva nada i šansa da će nam jednom u životu doći iz dupeta u glavu..

Ja ponovo pitam: ako Vučić prihvati da Kosovo uđe u ITU i u EBU, šta ima RTS da se tu meša? Ako Vlada pušta Kosovo u EBU to apsolutno nije problem našeg javnog servisa. Krivca u toj situaciji treba tražiti u Nemanjinoj, ne u Takovskoj.

Back