Dobro,svako ima pravo na svoj muzicki ukus,ljudima se to svidja i ne prozivaj ih zbog toga,zamisli kada bi neko tebi napisao "Isuse Hriste" zbog tvog muzickog ukusa.Isuse Hriste.
Nije to muzicki ukus,već ismevanje drugacijeg muzickog ukusa.Pa moj komentar na tu pesmu je Isuse Hriste, dakle nauči da poštuješ moj ukus.
Moraš poštovati druge ljude i njihovo mišljenje,da bi i tebe sutra neko poštovao.
Naravno poštujemo se medjusobno i svako ima prava da izrazi svoj stav,bez da ga drugi ismevaju,tako da u potpunosti te podržavam samo piši iskreno šta misliš pa makar te kao Isusa razapeli svi na krst,boli te uvoo,jedno se živi MRME KRALJU NAŠ!Slušao sam na primer2008. godine u Beogradskoj areni uživo, kao i
2013 u Malmo Areni, ova prva koju fanovi mahom vole, ja poštujem svačiji ukus naravno, je meni zvučala katasrofalno, dok je ova druga bila vrhunska, taj bend je zapravo jako, jako dobar..
Mrm i Konstruktor ruku pod ruku i pravo u EU, a nas pustite da budemo non-EU i da stavljamo girl bye gifove!
Ti si mi Evropejac ubilo se...Mrm i Konstruktor ruku pod ruku i pravo u EU, a nas pustite da budemo non-EU i da stavljamo girl bye gifove!
Pa dobro svako ima prava na svoj muzicki ukus,samo ocekuje sada da ce krenuti ismevanja sa ovim reakcijama i nebulozni komentari zbog tovg misljenja,jer "većini" se tvoj komentar ne dopada pa će navaliti.Vau, vidim da ljudi baš vole Jermeniju na Evroviziji
Meni su jedna od nekoliko država koje mi nikad nisu bile u top 10 nažalost (računam period od 2010. jer mi je sve pre toga izmaglica). Zapravo, nijedna od kavkaskih država mi nikad nije bila u top 10
Nije da ih aktivno ne volim, štaviše često mi budu u top 15-20, ali nekako se nikad nisu ušunjale u moj top 10.
Bolje da sam jeo staklo nego što sam se upustio u bilo kakvu diskusiju s tobom. Ali bilo je samo pitanje vremena kad ćemo zvanično saznati da si TURBO.Ti si mi Evropejac ubilo se...
Meni je to i nebitno ko je odakle,ko je gde bio,ali evo glavu na panj odmah mogu staviti da je na primer Mrm do sada bio u više zemalja EU,nego što ćeš ti biti do kraja svog života.
Kako zamisljam Mrma i Konstruktora:Mrm i Konstruktor ruku pod ruku i pravo u EU, a nas pustite da budemo non-EU i da stavljamo girl bye gifove!
Ja nisam stekao utisak da će bilo ko na forumu da me “napadne” zbog mišljenja. Uvek sam imao pristojne rasprave i generalno sam stekao vrlo lep utisak o ljudima ovdePa dobro svako ima prava na svoj muzicki ukus,samo ocekuje sada da ce krenuti ismevanja sa ovim reakcijama i nebulozni komentari zbog tovg misljenja,jer "većini" se tvoj komentar ne dopada pa će navaliti.
Medjutim ne brini,samo lagano,to je tvoj stav i pusti ti sta ovi razni likovi govore,psi laju karavni prolaze,tako da...![]()
Da li ovo treba biti smešno??Kako zamisljam Mrma i Konstruktora:
![]()
Eeeh nisi onda dugo ovde,veruj mi prva 2 dana je tako,a posleee....samo što ne biju i ujedaju..Ja nisam stekao utisak da će bilo ko na forumu da me “napadne” zbog mišljenja. Uvek sam imao pristojne rasprave i generalno sam stekao vrlo lep utisak o ljudima ovde![]()
Ne slušam turbo folk,nemoj me vredjati time,nije lepo.Bolje da sam jeo staklo nego što sam se upustio u bilo kakvu diskusiju s tobom. Ali bilo je samo pitanje vremena kad ćemo zvanično saznati da si TURBO.![]()