am Jermenija 2023: Brunette - Future Lover

Al' šalu na stranu, meni je Lonely planet bila skroz okej stvar, jest da je nisam čuo od 2013. al' tad mi je bila okej. Tony Iommi iz Black Sabbatha radio pjesmu a svi se onako posr*li po njoj!

Pa moj komentar na tu pesmu je Isuse Hriste, dakle nauči da poštuješ moj ukus.

Pa moj komentar na tu pesmu je Isuse Hriste, dakle nauči da poštuješ moj ukus.
Nije to muzicki ukus,već ismevanje drugacijeg muzickog ukusa.
Tvoj muzicki ukus je da si napisao: "Ne svidja mi se pesma Jermenije 2013.godine"
Poštovanje,pristojan dijalog i konstruktivna i argumentovana rasprava je ono što nam je potrebno kao društvu da bismo išli napred i konačno ušli u tu EU.

basketball wives GIF by VH1

Moraš poštovati druge ljude i njihovo mišljenje,da bi i tebe sutra neko poštovao.
Medjutim problem je što ti već imaš 50+ godina sine pa je teško to ispraviti,da imaš 10-11 godina pa hajde,ali ovako...
Teško..
Samo rad,rad i vežba i možda ispraviš tu svoju ružnu naviku da potcenjuješ ljude i ismevaš njihov stav.
Znači sve možeš reći na lep i civilizovan način,ako smo na Balkanu ne mora značiti da smo divljaci..

Slušao sam na primer :am: 2008. godine u Beogradskoj areni uživo, kao i :am: 2013 u Malmo Areni, ova prva koju fanovi mahom vole, ja poštujem svačiji ukus naravno, je meni zvučala katasrofalno, dok je ova druga bila vrhunska, taj bend je zapravo jako, jako dobar..

Slušao sam na primer :am: 2008. godine u Beogradskoj areni uživo, kao i :am: 2013 u Malmo Areni, ova prva koju fanovi mahom vole, ja poštujem svačiji ukus naravno, je meni zvučala katasrofalno, dok je ova druga bila vrhunska, taj bend je zapravo jako, jako dobar..
Naravno poštujemo se medjusobno i svako ima prava da izrazi svoj stav,bez da ga drugi ismevaju,tako da u potpunosti te podržavam samo piši iskreno šta misliš pa makar te kao Isusa razapeli svi na krst,boli te uvoo,jedno se živi MRME KRALJU NAŠ!

Mrm i Konstruktor ruku pod ruku i pravo u EU, a nas pustite da budemo non-EU i da stavljamo girl bye gifove!

Vau, vidim da ljudi baš vole Jermeniju na Evroviziji 😁

Meni su jedna od nekoliko država koje mi nikad nisu bile u top 10 nažalost (računam period od 2010. jer mi je sve pre toga izmaglica). Zapravo, nijedna od kavkaskih država mi nikad nije bila u top 10 😳

Nije da ih aktivno ne volim, štaviše često mi budu u top 15-20, ali nekako se nikad nisu ušunjale u moj top 10.

Mrm i Konstruktor ruku pod ruku i pravo u EU, a nas pustite da budemo non-EU i da stavljamo girl bye gifove!

Ti si mi Evropejac ubilo se...
Meni je to i nebitno ko je odakle,ko je gde bio,ali evo glavu na panj odmah mogu staviti da je na primer Mrm do sada bio u više zemalja EU,nego što ćeš ti biti do kraja svog života.

Vau, vidim da ljudi baš vole Jermeniju na Evroviziji 😁

Meni su jedna od nekoliko država koje mi nikad nisu bile u top 10 nažalost (računam period od 2010. jer mi je sve pre toga izmaglica). Zapravo, nijedna od kavkaskih država mi nikad nije bila u top 10 😳

Nije da ih aktivno ne volim, štaviše često mi budu u top 15-20, ali nekako se nikad nisu ušunjale u moj top 10.
Pa dobro svako ima prava na svoj muzicki ukus,samo ocekuje sada da ce krenuti ismevanja sa ovim reakcijama i nebulozni komentari zbog tovg misljenja,jer "većini" se tvoj komentar ne dopada pa će navaliti.

Medjutim ne brini,samo lagano,to je tvoj stav i pusti ti sta ovi razni likovi govore,psi laju karavni prolaze,tako da... ;):D

Ti si mi Evropejac ubilo se...
Meni je to i nebitno ko je odakle,ko je gde bio,ali evo glavu na panj odmah mogu staviti da je na primer Mrm do sada bio u više zemalja EU,nego što ćeš ti biti do kraja svog života.
Bolje da sam jeo staklo nego što sam se upustio u bilo kakvu diskusiju s tobom. Ali bilo je samo pitanje vremena kad ćemo zvanično saznati da si TURBO. 💀

Pa dobro svako ima prava na svoj muzicki ukus,samo ocekuje sada da ce krenuti ismevanja sa ovim reakcijama i nebulozni komentari zbog tovg misljenja,jer "većini" se tvoj komentar ne dopada pa će navaliti.

Medjutim ne brini,samo lagano,to je tvoj stav i pusti ti sta ovi razni likovi govore,psi laju karavni prolaze,tako da... ;):D
Ja nisam stekao utisak da će bilo ko na forumu da me “napadne” zbog mišljenja. Uvek sam imao pristojne rasprave i generalno sam stekao vrlo lep utisak o ljudima ovde 😁

Kako zamisljam Mrma i Konstruktora:

giphy.gif
Da li ovo treba biti smešno??

Čisto da znam da li treba da stavim smesnu reakciju da ti ne propadne "fora" ?

Ja nisam stekao utisak da će bilo ko na forumu da me “napadne” zbog mišljenja. Uvek sam imao pristojne rasprave i generalno sam stekao vrlo lep utisak o ljudima ovde 😁
Eeeh nisi onda dugo ovde,veruj mi prva 2 dana je tako,a posleee....samo što ne biju i ujedaju..

Samo ćutii i ne iznosi previše svoje stavove u koje nisi siguran kako će većina ovde prihvatiti,bolje za tebe,ako ipak želiš iznositi svoje mišljenje onda spremi kožne gaće jbg..

Bolje da sam jeo staklo nego što sam se upustio u bilo kakvu diskusiju s tobom. Ali bilo je samo pitanje vremena kad ćemo zvanično saznati da si TURBO. 💀
Ne slušam turbo folk,nemoj me vredjati time,nije lepo.

Back