se Švedska 2023: Loreen - Tattoo

Obe su bile ok,jedino čudno da je Charlotte prosla toliko loše 2008.godine iako se ocekivao tada secam se jos jedan izuzetan plasman Švedske u Beogradu.

Ne bi ona ni u top 5 favorita bila sa ovom pesmom da imamo malo ozbiljniju ponudu pesama…al posto je ovo jedna od najgorih godina u poslednjih 12…normalno je da je favorit, nista cudno.

Ne bi ona ni u top 5 favorita bila sa ovom pesmom da imamo malo ozbiljniju ponudu pesama…al posto je ovo jedna od najgorih godina u poslednjih 12…normalno je da je favorit, nista cudno.
Ovo najgora ubedljivo godina u poslednjih 12???

Meni ovo jedna od najboljih godina u poslednje vreme,na primer bolja mi je mnogo od prošle godine.
Dosta je žanrova zastupljeno a i kvalitetom ovo sasvim meni korektna godina,čim mogu makar 10-15 pesama poslušati više puta: Hrvatska,Slovenija,Nemačka,Švedska,Jermenija,Gruzija,Estonija,Letonija,Srbija,Finska,Norveška,Litvanija,Austrija,Češka....

Bullshit. Pa svi imaju iste mogućnosti, a na televizijama je koliko će uložiti u nastup. Uopće ne vidim problem da to stoji gore kao na MF-u, a donji dio da bude na kotačima i dofura se na pozoricu. Ali kako god, Šveđani će već nešto novo dobro izmisliti jer im je svaki nastup odličan kakva god da je pjesma.

Pa sad, nije bas mala platforma sto znaci da bi se videla vrv i u ostalim nastupima kako visi sa plafona jer nije planirani deo scenografije.

Jezivo: "there is also the risk of smoke, which will either suffocate singer herself, or create complications for the next performance. Postoji problem sa dimom - ako je ne spljeskaju ekrani mogla bi da se uguši od dima ili neki naredni takmičar.

A ne znam, hrpa skalamerije je bilo na Eurosongu pa nikom ništa... Ionako je na tv-u sve mračnije nego uživo. Ne bi se to niti vidjelo gore.

A ne znam, hrpa skalamerije je bilo na Eurosongu pa nikom ništa... Ionako je na tv-u sve mračnije nego uživo. Ne bi se to niti vidjelo gore.
Pa čovječe ne može to stajati gore zakačeno za vrijeme cijelog showa, a to je jedino rješenje za ono.

Ovogodisnja scena ima gornji deo i nece moci nista da se kaci na plafon, slicno kao sto 2017. nije moglo nista da se kaci zbog lustera. Videcemo sta ce smisliti, ali verujem da ce sve biti okej.

Ma napravice podjednako dobar nastup i bez tih ekrana, onaj nastup sa MF stvarno jeste revolucionaran za Evroviziju ali postoji uvek plan B. Pada mi na pamet Rusija 2016. kada je Sergej lebdeo na onom zidu.

Georgina the honest vocal coach na Loreen - "Tattoo" danas:
"Oooh look at those nails, try going to the bathroom with them".. 🤭🤭😄😄

Back