KONSTRUKTOR
Ekspert
Slažem se za Toy. Medjutim opet meni Toy nije "glumica", dok se kod Verke video više neki koncept. Pesma je bila pamtljiva imala je nekoliko reči koje se vrte,stranci su logično kao i kod Let 3 znali ceo tekst, pesma jako lako udje u uši ,smešna je i zabavna i plesna je.Nije poenta da to bude samo lepo na oko već da se dobro uklopi sa pesmom i nastupom. Meni je lično Toy užas. Verka je bila samo simpatična, mada isto nije moja šoljica čaja.
On je cirkuski radnik tako je bio i obučen, takodje momci iz benda Let 3 su glumci celog života, radnici u pozorištu hiljadu puta su igrali ženu prerušavali se i meni su oni potpuno ušli u ulogu, jeste degute i malo previše, ali mislim da su oni baš ciljali na to da bude što više degute i kič..
Misliš da Mrle i Prlja slučajno rade ovo što rade i da su oni igraničeni ludaci koji misle da je ovo što su obukli normalno i kul i da nisu kič i da ne šljašte??
Nee, bukvalno glavu dajem da kada su smisljali nastup stavili su na papir šta hoće i rekli su sebii: "Hajmoo apsolutno sve moguće led ekrane,rakete,svetleća čuda,kiš svetleće kostime da ubacimo u nastup i ako može što više svetala, želimo da naš nastup bude primećen da bude cirkuska atrakcija i da gledaoci apsolutni tih 2 ipo minuta koliko nam samo traje pesme ne skidaju pogled od nas i sa našeg nastupa i da gledaju otvorenim očima i da se čude i krste, uz to imamo nekoliko reči u pesmi svi će pevati par taktova i biće pamtljivo,veselo i zabavno i idemo u finale 100%, nema šanse da ovo omane kod publike, jer samo publika i glasa u polufinalu" bukvalno mislim da su rekli: "DAJTE NAM SVEEEE!" svee u nastupu hah