rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Nije poenta da to bude samo lepo na oko već da se dobro uklopi sa pesmom i nastupom. Meni je lično Toy užas. Verka je bila samo simpatična, mada isto nije moja šoljica čaja.
Slažem se za Toy. Medjutim opet meni Toy nije "glumica", dok se kod Verke video više neki koncept. Pesma je bila pamtljiva imala je nekoliko reči koje se vrte,stranci su logično kao i kod Let 3 znali ceo tekst, pesma jako lako udje u uši ,smešna je i zabavna i plesna je.
On je cirkuski radnik tako je bio i obučen, takodje momci iz benda Let 3 su glumci celog života, radnici u pozorištu hiljadu puta su igrali ženu prerušavali se i meni su oni potpuno ušli u ulogu, jeste degute i malo previše, ali mislim da su oni baš ciljali na to da bude što više degute i kič..
Misliš da Mrle i Prlja slučajno rade ovo što rade i da su oni igraničeni ludaci koji misle da je ovo što su obukli normalno i kul i da nisu kič i da ne šljašte??
Nee, bukvalno glavu dajem da kada su smisljali nastup stavili su na papir šta hoće i rekli su sebii: "Hajmoo apsolutno sve moguće led ekrane,rakete,svetleća čuda,kiš svetleće kostime da ubacimo u nastup i ako može što više svetala, želimo da naš nastup bude primećen da bude cirkuska atrakcija i da gledaoci apsolutni tih 2 ipo minuta koliko nam samo traje pesme ne skidaju pogled od nas i sa našeg nastupa i da gledaju otvorenim očima i da se čude i krste, uz to imamo nekoliko reči u pesmi svi će pevati par taktova i biće pamtljivo,veselo i zabavno i idemo u finale 100%, nema šanse da ovo omane kod publike, jer samo publika i glasa u polufinalu" bukvalno mislim da su rekli: "DAJTE NAM SVEEEE!" svee u nastupu hah

Vremena su se promenila. Pogledajmo dve poslednje godine i nastup Maneskina, Go A, Konstrakte pa i paket Sam Ridera, Kalush Orkestra…
Šta si hteo reći time, u kom smislu su se vremena promenila, da li su ti ovo sjajni kostimi i nastupu poslednje 2 godine, ili ti se vise dopadala Verka??
I kako je za poredjenje uopste Verka recimo sa ovim spomenutim izvodjacima,kakvih dodirnih tacaka imaju?

Htela sam da kazem da je Verka vec retro, zastareo kitch fazon. Najbolje da poredim sa Ukrajnom 2022 ( jer su ovi ostali zaista neuporedivi) iako pesma nije bila najbolja po mom ukusu, nastup, visuals, kostimi su bili vrlo smart. Kombinovali su tradicionalno etno sa modernim: figure obucene u etno odecu na ledu na patosu, pevaceva kapa koja asocira na kape repera a opet je od coje, break dancer obucen u triko isaran tattoo crtezima a opet odlicno uklopljeno u etno kostime, maskirne uniforme ciji je svaki sloj bio jarke razlicite boje, frula + rep itd. Veoma misleno uradjeno. Dok je Verka bila samo oda kitchu. Ne bih da se upustam u opis paketa Maneskin i Konstrakte koji su prilicno neevrovizijski, ili dotada nevidjeni na Evroviziji i ispred vremena. Dakle i ESC se menja i modernizuje jednim delom. To je bila poenta.

:love:

Doduše Maneskinima ni ne treba nastup.
Samo Gucci, energija i harizma 😍

Htela sam da kazem da je Verka vec retro, zastareo kitch fazon. Najbolje da poredim sa Ukrajnom 2022 ( jer su ovi ostali zaista neuporedivi) iako pesma nije bila najbolja po mom ukusu, nastup, visuals, kostimi su bili vrlo smart. Kombinovali su tradicionalno etno sa modernim: figure obucene u etno odecu na ledu na patosu, pevaceva kapa koja asocira na kape repera a opet je od coje, break dancer obucen u triko isaran tattoo crtezima a opet odlicno uklopljeno u etno kostime, maskirne uniforme ciji je svaki sloj bio jarke razlicite boje, frula + rep itd. Veoma misleno uradjeno. Dok je Verka bila samo oda kitchu. Ne bih da se upustam u opis paketa Maneskin i Konstrakte koji su prilicno neevrovizijski, ili dotada nevidjeni na Evroviziji i ispred vremena. Dakle i ESC se menja i modernizuje jednim delom. To je bila poenta.
Meni se nije dopao nastup kao ni pesma Ukrajine prosle godine, cak su mi kostimi bili malo i jezivi a sve zajedno krindž, sto se tice toga na podu, zapravo verujem da je ideja sigurna bila kao i na njihovom finalu da to bude na led ekranu,ali ono sunce se pokvarilo pa su napravili na podu, čudo da se naši prosle godine mozda toga nisu setili sa led ekranima,mada opet smo se snasli i napravili od onog kruga sunce, sa jakim zracima, kao sto u pesmi i kaze jarke boje..Konstrakta je to posle sa svojim timom prepravila i izmenila shodno situaciji, veoma pametno odradjeno..
Ostaje ipak žal zbog nastupa sa PZE22, taj nastup je bio dosta bolji kao i samo kadriranje, pokreti kao i vokali, šteta što nije moglo tako isto kao na PZE22 biti u Liverpulu, jos joj bubica ispala u finalu nekoliko pehova velikih, mada sumnjam da bismo bili na primer jos koju poziciju vise na tabeli i da je bio identican nastup kao na PZE22...

Mislim da su figure na podu bas pravljene da izgledaju njihove senke, obris njihov. Zaista originalno.

Verka Serduchka je samo naizgled tralala, zapravo je odličan koncept...vrlo slično bi prošla i danas..

Ali bi danas imala upgrejdovan nastup, sigurna sam. A vala i produkciju.

Linkin Park :oops:
:love:
Idem sad odmah da nađem taj Reanimation ❤️

ceniti, poštovati, pratiti, bodriti i obožavati kao Milica Luku :D :LOL:
I glavni štos: nisam jedina uopšte! 😍
(Možda nešto glasnija, što verovatno i dolazi sa godinama lol)

Deluje i da smo većinom žene, svih uzrasta, od tinejdžerki do neke moje generacije 😍

Što je tako fantastičan šamar u lice svim hejterima desničarima koji koji bi sad dušu dali da su na Lukinom mestu lol, obožavani od strane stotina (ako ne i hiljada) žena 😍

Gledajući i uspeh Maneskina, čini mi se prisustvujemo zanimljivom periodu pomeranja estetike muških seks simbola prema nekim starim vremenima sedamdesetih i glam roka.

U suprotnom smeru od od onog kojem smo prisustvovali početkom 90-ih, recimo sa Right Said Fred ili Džordanom, što je tada bio neki novi mačo model...

Sa Debanom 😂

"Darkness is sexy" 😍
"Or you wanna wake them up with a boner"😂😂😂

Kako je moguće da je čoveku svaki sledeći intervju ikoničniji od prethodnog? lol

I da li je ikad wiwi objavio na istom mestu dva intervjua sa istim izvođačem?

Zvezda je rođena 😍

"Darkness is sexy" 😍
"Or you wanna wake them up with a boner"😂😂😂

Kako je moguće da je čoveku svaki sledeći intervju ikoničniji od prethodnog? lol

I da li je ikad wiwi objavio na istom mestu dva intervjua sa istim izvođačem?

Zvezda je rođena 😍
Koliko se secam, ovo je Debanu prvi intervju sa izvodjacem ESC-a live ikada ili otkad ja pratim wiwi, on ni ne ude po Evrovizijama i preparty-ma.

Back